[ X ]
[ X ]
FRESH
Natalia Gordienko, despre IUBIT: „A existat şi o să existe cineva, ...
Andreea Bănică spune rețeta relației sale longevive. Cum de au rămas ...
(INTERVIU) Dmitri Iova - Concept Manager Viggo... „O viziune revitalizată ...
E O NOROCOASĂ! Emily Istrate, despre COLABORAREA DIN LOS ANGELES: ...

Un jurnalist O FACE PRAF pe Anna Odobescu: „De ce dragă ai făcut tot posibilul să ajungi la Eurovision, dacă zici că e concurs geopolitic?”

Vadim Zgherea, jurnalist în domeniul divertismentului, a făcut-o praf pe Anna Odobescu, după ce artista, revenind de la Eurovision Song Contest 2019, a comentat rezultatul său – de a nu ajunge în finală, dând vina pe faptul că s-a votat „geopolitic”, informează SHOK.md.

„Anna Odobescu, de ce dragă ai făcut tot posibilul să ajungi la Eurovision Song Contest, dacă zici că e concurs geopolitic?

Îți dai seama ce înseamnă acum această declarație? Am impresia că nu!

Lauzi juriul, însă zici că ești surprinsă de votul telespectatorilor. Păi, Anna, poate cei din echipa ta nu ți-au zis, dar trebuia să asculți și părerile din afară – publicul european nu-l minți cu o piesă ieftină și clișeizată!

Compania Teleradio Moldova, fiți atenți pe cine ați trimis anul acesta la Eurovision, deși simt că nu vă pasă, important bani din televonting cumpărat să vină.

Pupici, puișori și ascultați muzică bună, nu fâsâieli de doi lei!”, a scris Vadim, pe Facebook.

De menționat că, Anna Odobescu, după ce a revenit de la Tel Aviv, a spus: „A fost o experiență bună, pe care, cu siguranță, o voi mai repeta. Mi-au crescut aripi. Chiar dacă nu am trecut în finală, suntem fericiți. Și noi știm că e și un concurs politic”.

SHOK.md


MAI 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...