[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Un NOU POST TV va fi lansat în Moldova: Politica NU va avea loc în program!

Republica Moldova se va îmbogăți în această toamnă cu încă un post de televiziune. Este vorba de Eco TV Moldova, care va fi specializat pe subiecte ecologice, excluzând complet domeniul politic.

Solicitat, unul dintre directorii postului Eco TV Moldova, Oleg Dașevschii, a oferit mai multe detalii. „Ne pregătim pentru lansarea oficială, acum suntem la partea tehnică. Sperăm la sfârșitul lunii octombrie, anul curent să-l lansăm. Va fi un post TV bazat pe subiecte cum ar fi: ecologie, cultură artă, medicină, total excluzând politicul. Vor fi si noutăți cu tematicile enumerate mai sus, emisiuni de tip talk show și interviuri”, ne-a spus el.

Echipa va fi formată din maximum 16 membri. „Noi avem multe candidaturi, dar echipa cu tot cu directorii, va fi constituită de aproximativ 16 membri. Investitorii sunt din Moldova, nu va fi ca celelalte TV, va fi un canal în Youtube și site. Se va difuza în două limbi română și rusă”, a precizat responsabilul.

Întrebat ce suma aproximativ este investită în noul post TV, Oleg Dașevschii ne-a răspuns că – „destul de bună”, fără a ne oferi însă detalii concrete.

www.curentul.md


AUG 31, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...