[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Un prezentator de știri devine PREZENTATOR de TALK-SHOW. Detalii despre PREMIERA care se lansează astăzi!

O nouă premieră naţională la CANAL 3. De luni până vineri, jurnalistul Alex Luca vă aşteaptă la un talk-show cu IMPACT. În cadrul emisiunii vor fi abordate cele mai actuale subiecte care nu sunt reflectate suficient în presă, informează SHOK.md, cu referire la www.canal3.md.

Platoul emisiunii a fost proiectat şi montat de o echipă compusă din 12 persoane, venită de peste Prut. Lucrările au durat aproximativ o lună, iar elementele decorului au fost aduse din România şi Italia.

“E unul din cele mai complexe decoruri făcute de noi. Este unul pe care o să îl descoperiţi pe parcurs, aşa, etapă cu etapă prin tehnica care s-a introdus aici. Nu ştiu să se fi făcut vreo undeva ceva de genul ăsta atât de complex. Sunt nişte elemente care sunt unice”, a declarat constructorul decorului, Răzvan Hoffman.

Talk-show-ul IMPACT va fi difuzat în fiecare seară, de luni până vineri la CANAL 3, de la ora 17:30. Moderator va fi jurnalistul Alex Luca. “Bună seara, sunt Alex Luca şi vă invit la un talk-show cu impact.”

Pregătim un talk-show cu impact la CANAL3. Un talk-show în care ne propunem să abordăm un pic altfel problemele sociale din Republica Moldova, pentru că asta va fi de fapt genul lui social”, a menţionat moderatorul emisiunii IMPACT, Alex Luca.

Subiectele care îi apasă pe moldoveni, sau care îi fac mândri vor fi “stoarse” timp de o oră şi jumătate cu ajutor celor mai buni experţi. Personajul principal, totuşi, rămâne a fi omul care se află în epicentrul problemei.

„Noi încercăm acum nu să facem o emisiune în baza ştirilor care apar în fiecare zi, dar oarecum să se facă ştiri după emisiunea noastră. Astfel, problema va fi abordată, stoarsă, dacă putem spune, până la ultimul detaliu. Pentru că din păcate la noi multe chestiuni, probleme importante, ori se dau uitării, în goana după evenimente, se uită şi nu se tratează până la punct”, a adăugat moderatorul emisiunii IMPACT, Alex Luca.

De menționat că, prima emisiune „Impact” va fi difuzată astăzi pe Canal 3, începând cu ora 17.30.

SHOK.md.

 


NOI 13, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...