[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Un renumit PSIHOLOG rus vine la Chișinău. Detalii despre seminarul pe care-l va susține!

Doctorul în psihologie, Oleg Gadetsky vine în Moldova în toamna acestui an. Despre aceasta a comunicat pentru www.curentul.md, Angela Samburskaia, directorul reţelei de magazine Z-Outlet. Invitaţia i-a fost făcută psihologului rus anume de această reţea.

Astfel, renumitul psiholog rus, Oleg Gadetsky, timp de două zile, va avea un seminar cu tema: ,,Forța interioară sau viața fericită în situațiile de instabilitate”, care se va desfășura în incinta teatrului „Ginta Latină”.

,,Noi îl aducem în Moldova pe Oleg Gadetsky şi el va avea un seminar pe 3-4 septembrie, anul curent. Sînt invitați toți doritorii. Vrem să facem un act de caritate. Adică, banii care se vor colecta în urma seminarului, vor fi ulterior donați unei case de copii”, a spus Angela Samburskaia.

Potrivit spuselor sale, după ce a anunțat despre inițiativă, mai mulți s-au arătat interesați de ea și doresc să se implice. „Evenimentul se organizează pentru oameni și are un scop nobil, de aceea ne dorim să cunoască cît mai mulți oameni despre el”, a mai adăugat ea.

Oleg Gadetsky este unul dintre cei mai de succes psihologi din Rusia. El a organizat mai multe seminare de dezvoltare personală la teme ce ţin de „regulile vieții sau plăcerile vieții”. Este autorul cărții „Cele mai eficiente metode psihologice sau ce să facem cînd nu avem noroc?”. Este cel mai bun psiholog conform totalurilor ediției a III-a a ,,Festivalului Internațional al Celebrităților din domeniul Psihologiei din Occident și Orient” și ediției a VI-a a ,,Festivalului Celebrităților în domeniul Psihologiei și a Psihoterapiei”.

Biletele deja pot fi rezervate deja la adresa: http://psiholog.rezervat.md/index.html#tickets
– 990 de lei a costat pînă pe data de 2 iulie.
– 1290 de lei – pînă la 1 septembrie.
– 1990 de lei – biletul VIP.

www.curentul.md


IUL 13, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...