[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"
SE ÎMPACĂ viața profesională cu cea personală? Vera Năstăsiu: Nu prea. ...
Are 4 copii ȘI MAI VREA! Ilie Maxian: „Îmi mai doresc o fetiță”
A spus CÂTE MII DE EURO costă rochia ei de mireasă! Tany Vander: „E ...

Lilu Ojovan a atins UN SUBIECT „RUȘINOS”: „Am primit un mesaj de la un bărbat care zicea că acum se vor dezabona bărbații”

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan, zilele trecute, pe contul său de Instagram, a pornit discuția despre menstruație și cupele menstruale și, iată că, reacțiile nu au fost dintre cele mai bune. Mai mult, ea a primit un mesaj în care i s-a spus că bărbaților nu le-a picat tocmai bine subiectul, informează SHOK.md.

„Azi e despre noi, ce ne face femei și demne de a da naștere, ceea ce ne face mici Dumnezei aici pe pământ. Despre naștere vorbim insa despre menstruație ne e Rușine, trebuie sa o facem pe ascuns … ca vezi Doamne, nu le place bărbaților. Am primit un mesaj (după ce am postat azi mai multe stories despre cupele menstruale) de la un bărbat care zicea – ca acum se vor dezabona bărbații. Poate in gluma… dar cu asta nu e de glumit, e natural, nu e nimic rușinos. Toată natura e ciclică și noi femeile la fel.

Am abordat azi o tema mai sensibilă pentru unii și educativa pentru multe femei. Cupa menstruala – alternativa ecologică a absorbantelor și tampoanelor. Am început sa o testez. Voi veni in curând cu mai multe detalii”, a spus ea, întrebându-și urmăritoarele de la ce vârstă vorbesc cu fetele lor despre menstruație și adăugând că îi explică fiice sale, Amelie, de la 5 ani. „Am început sa ii explic in termeni pe care ii poate înțelege – ii povestesc ce se întâmpla cu corpul meu”, a precizat jurnalista.

SHOK.md


MAI 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...