[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Un tânăr din Moldova VREA SĂ SE ÎNSOARE, așa că a plasat un ANUNȚ MATRIMONIAL: „Starea materială nu mă interesează” FOTO//

Mihai Cecan, cunoscut, în mod special, pentru pasiunea sa pentru motociclete și călătoriile pe acest tip de mijloc de transport, vrea să se însoare, așa că își caută mireasă, informează SHOK.md.

Tânărul a publicat un anunț pe Facebook, care speră că-i va crește șansele de a-și găsi aleasa.

„Anunț Matrimonial:

Având în vedere starea demografică a țării, care este în declin, caut o domnișoară cu vârsta între 24-30 ani, pentru a contribui la dezvoltarea ei cu 2-3 copii. Ale mele 88kg pot duce în brațe până la 60 kg ușor, iar 178 cm (precizez – înălțimea) se potrivesc cu 165-170 cm, plus 8cm rezervă pentru tocuri.

Doctorate și masterate nu sunt obligatorii, dar o facultate absolvită cresc șansele. Importante sunt hobby-urile, ador oamenii care se pot dedica nu doar job-ului, familiei dar și unei pasiuni. Starea materială nu mă interesează, o facultate absolvită și o gândire deschisă pot aduce o contribuție mult mai mare într-o familie.

Având ca pasiune Vespa și motocicletele, practic 9-10 luni pe an sunt mereu la ghidon, iar confortul unei mașini e planificat doar când familia va fi mai mult de doi. Am și neajunsuri, încăpățînat și mereu expus riscului, dar și faptul că de șapte ori măsor și odată tai.

Îmi plac de toate, Brunete, Blonde și Roșcate dar cel mai important când există acel “vino-ncoa” indiferent de înfățișare. Apreciez când este susținere și implicare nu doar în momente frumoase dar și în cele dificile. Ușor încep comunicarea, la fel ușor pot discuta pe orice temă, iar anunțul dat trebuie tratat ca atare, e doar o modalitate de a crește șansele, atât. Tag-urile și mesajele în privat sunt binevenite.

Let’s dream together!

M.C.”, a scris Mihai.

SHOK.md precizează: Mihai Cecan este un tânăr antreprenor din Moldova. El a studiat la Universitatea Tehnică, activează în domeniul web designului, având propria companie, e pasionat de motociclete și călătorii.

SHOK.md


DEC 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...