[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Una dintre ele va fi viitoarea PRIMĂ DOAMNĂ a capitalei! Uite CINE sunt și cu ce se ocupă!FOTO//

Una dintre ele ar putea deveni Prima Doamnă a capitalei, asta, după ce, soțul ei va deveni primar al municipiului Chișinău. Este vorba despre Tatiana Țaulean, soția lui Ion Ceban, și Angela Năstase – soția lui Andrei Năstase, informează SHOK.md.

Tatiana Țaulean și Ion Ceban sunt împreună de aproape 12 ani. Ei s-au căsătorit la 4 ani distanță de la prima întâlnire, s-au cunoscut într-o cafenea. Cuplul are doi copii: Ilinca și Vasile. Potrivit declarației de avere pentru anul trecut, ea a obținut venituri din activitatea de la Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor din Moldova (ATIC). Tatiana Țaulean, împreună cu copii, a mers la vot împreună cu soțul său.

cebanfamilie

Angela și Andrei Năstase sunt căsătoriți de peste 18 ani. Angela Năstase este medic de meserie, iar de ceva timp locuiește în Germania, împreună cu cei trei copii ai lor – doi băieți și o fată. Potrivit declarației de avere pentru anul trecut, ea are un job acolo în cadrul unei companii germane. Angela Năstase, împreună cu fiica, l-au însoțit pe Andrei Năstase, astăzi, la vot.

nastase

SHOK.md


IUN 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...