[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Va deveni MĂMICĂ din nou! Alina Zavtoni: „Sunt de două ori mai fericită”FOTO//

Alina Zavtoni, prezentatoare TV și PR Manager, este mămica unei fetițe superbe, iar, pentru SHOK.md, a dezvăluit că în curând își va ține cea de-a doua minune în brațe.

„Putini încă știu că sunt de două ori mai fericită, deoarece în scurt timp voi deveni mămică pentru a doua oară :)”, a mărturisit mămica.

Totodată, Alina a răspuns în cadrul proiectului despre maternitate:

A fi mamă înseamnă să fii la „datorie” 24/24, să dedici practic tot timpul copilului și familiei tale, dar, în același timp, să te simți cea mai împlinită.

Când mi-am ținut prima dată copilul în brațe… încă nu realizam că sunt mamă și că bebelușul meu va deveni prioritatea numărul 1, că voi renunța de multe ori la necesitățile mele în favoarea ei.

Copilul meu este totul! Încă din prima zi m-a învățat sa trăiesc altfel, să schimb prioritățile și să-l iubesc mai mult decât propria persoană.

Experiența mea de mamă durează abia un an și în primul an de viața am înțeles că fiecare zi este unică, în fiecare zi copilul crește, se dezvoltă, te face să plângi, să râzi, sa simți stări contradictorii în doar câteva ore.

Cel mai greu pentru mine este trezitul prea devreme, astfel încât am un copil matinal 😀.

Cel mai mult în calitate de mămică îmi doresc să reușesc să-mi educ copiii cu valori și principii corecte, așa cum au făcut-o si părinții mei”.

SHOK.md


MAR 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...