[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicolae Botgros – CETĂȚEAN DE ONOARE al municipiului Botoșani: „Dedic ...
Tany Vander deja ȘI-A FĂCUT CADOU de 8 martie! Așa arată geanta de ...
Gabriella Nastas și Patric Hanganu S-AU DESPĂRȚIT după 9 luni de relație! ...
S-a izolat de lume! După doi ani de vindecare fizică şi emoţională, ...

Va deveni MĂMICĂ! Jurnalista Irina Lencauțan: „Ne era frică să credem în această minune” FOTO///

Irina Lencauțan, jurnalistă și regizoare de film, va deveni mămică, pentru prima dată. Ea urmează să aducă pe o lume o fetiță, prin luna ianuarie a anului viitor, informează SHOK.md.

Viitoarea mămică a mărturisit, pentru www.suntparinte.md, că e bebeluș este extrem de dorit și că, împreună cu soțul său, Iurie Rusu, fotograf și cameraman, au trecut și prin momente grele, tratamente, timp de câțiva ani, până a afla că minunea s-a întâmplat.

„Ne era frică să credem în această minune. Aveam impresia că, dacă ne bucurăm de ea din prima, riscăm să o pierdem din nou, așa că în primele zile stăteam ca pe ace. Apoi ne-am dat seama că mai rău ne facem prefăcându-ne că nimic nu s-a întâmplat și am decis că e timpul să ne bucurăm de fiecare clipă în care știm că am conceput o nouă viață. Am citit ce se întâmplă în fiecare săptămână, cum crește și cum se dezvoltă. Am fost și suntem fericiți că există în viața noastră”, a dezvăluit Irina.

Totodată, ea a spus că dacă va fi fetiță se va numi Andreea, iar dacă va fi băiețel, soțul ei – Iurie, va alege un prenume, precizând că simțea că va avea o fetiță.

Ce ține de pregătiri, viitoarea mămică a spus că încă nu a început nimic. „Tot ce avem sunt câteva daruri importante de la prieteni. De bagaj ne vom ocupa în luna a opta. Deja am început să ne ocupăm de hăinuțe, decor, pătuț”, adăugat ea.

Jurnalista a mărturisit și cum combină sarcina cu reporteria. „E mai greu să încap în televizor, pentru că am adăugat 16 kilograme. În rest, copilul meu e bravo și mă lasă să muncesc în continuare. Este interesant să te afli pe teren, să vezi colegii care te încurajează și îți spun că ești frumoasă ca femeie. Colegii au grijă de mine și nu îmi permit să mă epuizez. Ei chiar mă scutesc de anumite filmări, deși nu pot să zic că nu am scris și despre cazuri triste sau că nu am mers în deplasări îndelungate. Foarte mult depinde de oamenii cu care lucrezi, or, echipa alături de care lucrez de mai bine de un an și ceva este una deosebită. Atunci când o mamă este activă, timpul decurge mai ușor și este bine atât pentru ea, cât și pentru copil. Fericirea de a fi utilă în continuare și de a combina sarcina cu reporteria este un moment de a mă dezvolta ca personalitate și ca profesionistă în domeniu și de a nu ceda. Sarcina nu e o boală, e o perioadă minunată în viața unei femei și, dacă vrei să te simți fericită, o faci și la muncă, și acasă, și în transport, și oriunde te-ai afla”, a mărturisit Irina.

Cristina TOMAC

Foto: arhivă personală


NOI 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...