[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...

Brio Sonores VA INTONA IMNUL Târgului de Crăciun din capitală! DETALII!VIDEO//

Trupa Brio Sonores va intona imnul Târgului de Crăciun din capitală, organizat de Guvernul Republicii Moldova. Acesta este un colind și se intitulează „Acasă de Crăciun”, informează SHOK.md.

De altfel, recent, băieții de la Brio Sonores au declarat că pregătesc un album cu colinde pentru sărbători și cea de-a 13-a piesă va fi imnul Târgului de Crăciun.

Precizăm că, Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019. Bradul, ca și anul trecut, va veni de peste Prut, fiind un cadou simbolic, în contextul marcării Centenarului Marii Uniri. În același timp, cea de-a doua ediție pregătește mai multe surprize: în premieră, va fi instalată o roată panoramică de 20 de metri, de la înălțimea căreia va putea fi văzut întregul Târg.

De asemenea, va funcționa cel mai mare patinoar din țară și un carusel venețian. La căsuțele din lemn, vizitatorii vor putea procura produse handmade, bucate tradiționale și vin fiert cu aromă de scorţişoară. Târgul se va desfășura pe strada 31 August, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin. Anul trecut, pentru prima dată, Chișinăul s-a aliniat marilor orașe europene care organizează de sărbători târguri. Târgul de Crăciun a înregistrat peste 1 milion de vizite (intrări), iar 5369 de copii defavorizați social au vizitat Târgul cu sprijinul guvernului.

SHOK.md


DEC 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...