[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian a ajuns la ţară! Din luxosul LA în prăfuitul Wyoming, ...
A îmbrăcat ROCHIA DE MIREASĂ! Dana Rogovski: „Emoții de nedescris ...
Katy Rain a lansat piesa „GOOD LUCK”: „Nu trebuie să ne pese ce zic ...
TREI GENERAȚII, într-o postură inedită: Cătălina Carauș, mama și bunica ...

Va lansa o galerie de ARTĂ! Nicoleta Stati: „Pictura nu trebuie înţeleasă, dar simţită”

foto: Vipmagazin

Nicoleta Stati, conducătoarea Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”, va lansa, în curând, o galerie de artă, care nu doar va expune picturi, ci și va reprezenta un suport pentru tinerii artiști din ţara noastră, potrivit www.vipmagazin.md.

„În cadrul acestei galerii se vor desfășura expoziţii de binefacere cu vânzare a lucrărilor. Scopul nostru constă în susţinerea tinerelor talente prin organizarea taberelor de creaţie, a expoziţiilor, prin oferirea materialelor de lucru, finanţarea studiilor artistice etc”, a declarat Stati pentru sursa citată.

Totodată, ea a spus că publicul acestei galerii poate fi foarte variat. „Pictura nu trebuie înţeleasă, dar simţită, or fiecare o simte în felul său. Pictura este o întruchipare a sufletului uman, este o emoţie și trebuie privită cu sufletul. Nu este absolut necesar să faci școală de pictură pentru a contempla lucrările unui pictor, fiecare om are un orizont propriu al cunoașterii, punctul său de vedere din care privește lucrurile existente”, a mai spus Nicoleta Stati.

SHOK.md


MAR 23, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...