[ X ]
[ X ]
FRESH
Chris Hemsworth este cel mai sexy bărbat de la Hollywood, dar soția ...
Cornelia Ștefăneț, despre ACTIVITATEA SA: „Nu încerc pe nimeni să ...
Tatiana Martin a lansat PIESĂ NOUĂ: „Sper că ați pregătit opincile ...
Se poartă la Hollywood: rochia-pulover şi cizmele înalte

Va lansa o galerie de ARTĂ! Nicoleta Stati: „Pictura nu trebuie înţeleasă, dar simţită”

foto: Vipmagazin

Nicoleta Stati, conducătoarea Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”, va lansa, în curând, o galerie de artă, care nu doar va expune picturi, ci și va reprezenta un suport pentru tinerii artiști din ţara noastră, potrivit www.vipmagazin.md.

„În cadrul acestei galerii se vor desfășura expoziţii de binefacere cu vânzare a lucrărilor. Scopul nostru constă în susţinerea tinerelor talente prin organizarea taberelor de creaţie, a expoziţiilor, prin oferirea materialelor de lucru, finanţarea studiilor artistice etc”, a declarat Stati pentru sursa citată.

Totodată, ea a spus că publicul acestei galerii poate fi foarte variat. „Pictura nu trebuie înţeleasă, dar simţită, or fiecare o simte în felul său. Pictura este o întruchipare a sufletului uman, este o emoţie și trebuie privită cu sufletul. Nu este absolut necesar să faci școală de pictură pentru a contempla lucrările unui pictor, fiecare om are un orizont propriu al cunoașterii, punctul său de vedere din care privește lucrurile existente”, a mai spus Nicoleta Stati.

SHOK.md


MAR 23, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...