[ X ]
[ X ]
FRESH
Cu o frumusețe naturală de invidiat, Anastasia Fotachi dezvăluie trucurile ...
Vedetele care nu mai au voie să lucreze împreună
De ce pe timp de pandemie te îndrăgostești mai repede și poți chiar ...
Horoscop 29 mai 2020. Planuri de viitor şi o decizie finală în dragoste

Vacanță… CU MARE SURPRIZĂ! Bloggerița Adriana Zaharescu – cerută de soție: „În vârf de munte, cu câțiva prieteni” FOTO//

Bloggerița Adriana Zaharescu, la început de an, a mers în vacanță la Bukovel, Ucraina, împreună cu iubitul ei, și a avut parte de o surpriză foarte frumoasă – a fost cerută de soție, informează SHOK.md.

„După cum spunea o bună prietenă, la noi totul a fost fără manichiură făcută profesional, fără rochie și coafură de nănașă (nu-i nimic în neregulă în asta). La noi totul a fost natural, fără teatru, neașteptat și spontan, exact ca relația noastră! A fost romantic și foarte sincer. În vârf de munte cu câțiva prieteni aproape și atât de emoționant! Încă o dată trecută în calendar cu roșu pentru familia noastră! Și ca să fie totul un clișeu, am spus “Da!””, a mărturisit ea, pe Instagram.

Ulterior, pe blog, a mai venit cu unele detalii. „Anul acesta a fost un pic diferit, am avut parte de o surpriză foarte plăcută, cu alte cuvinte am fost cerută în căsătorie! După cum vă povesteam pe Instagram la noi totul a fost spontan, romantic și foarte emoționant. În vârf de munte, cu câțiva prieteni aproape. El fără costumul cel bun, de duminică, eu fără manichiură făcută profesional, fără rochia cea bună și fără coafura de nănașă. Am fost noi și Carpații, și evident că am spus ”Da”!”, a precizat proaspăt logodita, pe sertarulcupovestisite.wordpress.com.

82997260_2695579113889907_2514106248274640896_n

SHOK.md


IAN 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...