[ X ]
FRESH
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...
Nata Boboc a lansat O PIESĂ EMOȚIONANTĂ - dedicată tuturor persoanelor ...

Valentina Buliga – PRIMA STUDENTĂ-DOCTORANDĂ care a finalizat teza de doctor după noile prevederi legislative! Detalii despre teza susținută!

Valentina Buliga, director general al Casei Naţionale de Asigurări Sociale, a susţinut, ieri, 18 aprilie curent, teza de doctor în ştiinţe farmaceutice cu tema „Repere legislative şi manageriale a securităţii farmaceutice”. Evenimentul a avut loc în sala de conferinţe a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testimiţeanu”, informează SHOK.md.

Tema tezei de doctor susţinută a fost dedicată cercetărilor complexe la capitolul asigurării securităţii farmaceutice a statului. În lucrare s-a argumentat şi elaborat schema funcţionalităţii sistemului securităţii farmaceutice, funcţiile şi condiţiile de asigurare a acestei securităţi la trei niveluri ierarhice din Republica Moldova: naţional, organizaţional şi profesional. De asemenea, în teză au fost expuse recomandări privind fortificarea managementului securităţii farmaceutice naţionale.

De menționat că, Valentina Buliga este prima studentă-doctorandă care a finalizat teza de doctor după noile prevederi legislative în domeniul studiilor superioare de doctor, ciclul III.

SHOK.md precizează: Valentina Buliga a absolvit în anul 1983 Institutul de Stat de Medicină, Chişinău (Moldova), specialitatea farmacie cu diplomă cu menţiune şi a activat 18 ani în domeniu, devenind mai apoi una dintre cele mai cunoscute politiciene din ţară.

SHOK.md


APR 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...