[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Valeria Stoica a lansat cea de-A PATRA PIESĂ: „Ideea poveștii rezonează cu întâmplările vieții mele până acum” VIDEO//

Interpreta Valeria Stoica a lansat ieri, 16 mai 2018, cea de-a patra piesă – „Just a boy”, care e și compusă de ea, informează SHOK.md.

Ideea din spatele poveștii rezonează cu întâmplările vieții mele până acum la un nivel foarte profund – mă regăsesc în versuri cât și în starea pe care o transmite muzica, dar mai ales prin imaginile pe care am reușit să le surprindem, exact cum ne doream. Este o piesă despre inocență”, a declarat artista pentru SHOK.md.

Valeria a spus că videoclipul descrie relația a doi copii care decid să evadeze din rutina zilnică, înconjurată de maturi și de reguli. Clipul a fost filmat de Nicu Dragan, cu care a lucrat și la celelalte clipuri, și a fost filmat pe meleagurile natale, acolo unde a copilărit Valeria.

Precizăm că, Valeria își pregătește albumul de debut. Toate piesele vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane. Ultima piesa „Get Back” are și un remix, ambele sunt deja în playlist-urile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five în Turcia și în top 200 în Itunes Italia.

SHOK.md


MAI 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...