[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

Valerian Mînzat: De Dragobete, am decis să fac o comandă specială pentru Cristina!

alllady.md

Avocatul Valerian Mînzat nu ratează nici o ocazie pentru a-și surprinde iubita soție și, mai cu seamă, în mod original.

De 14 februarie a cumpărat trandafiri de la o florărie din Chișinău, de Dragobete însă, a decis să opteze pentru ceva mai special așa că nu a stat mult pe gânduri și a făcut comandă de flori tocmai din Olanda.

“Eu, de fiecare dată, când dăruiesc flori,  îmi place să fie ceva special și să nu repet același buchet de două. Or, după cum Cristina, la 14 Februarie, a primit un buchet de 101 trandafiri și un calculator de masă de ultimă generație așa cum își dorea, am încercat de Dragobete să nu mă repet și să fac ceva mai special, și cum la florăriile din Moldova poți găsi doar câte o crenguță de orhidee, am hotărât ca acuma de Dragobete,  să fac ceva mai special și am comandat flori din Olanda. Acestea au fost comandate special pentru Cristina. E vorba de Orhidee Gigant care au fost culese două zile în urmă, special pentru noi. Au fost aleasă o cutie unde încap 6 crenguțe frumoase de 90 cm și câte 16 flori pe fiecare crenguță, de culori diferite: roz, verde și alb. La noi, aici, le întâlnești cam rar”, a mărturisit Valerian Mînzat pentru SHOK.md.

Avocatul a spus că reacția soției sale a fost una frumoasă. “Reacția Cristinei a fost un plăcuta, frumoasă cu multe săruturi și mulțumiri, care mă fac de fiecare dată să-i comand ceva tot mai special și de neuitat ca sa simtă fericită”, a menționat Mînzat.

furdui
m m1 m2 m3 m4 m5 m6

SHOK.md

foto: facebook.com/ValerianMînzat


FEB 24, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...