[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Valeriu Rașcu, despre „Banca de Bancuri” și POPULARITATE: „Am deschis o afacere la Chișinău – să demonstrez că pot și altceva decât vlogging”

Vloggerul Valeriu Raşcu, fondatorul proiectului „Banca de Bancuri”, este urmărit de sute de mii de persoane şi are mare succes, însă a dezvăluit că, în 2017, a avut loc o ruptură şi mulţi n-au observat aceasta, dar și că a decis să facă și altceva decât activitatea pe on-line, informează SHOK.md

„„Banca de Bancuri” nu e doar Valera, Valeriu, ghea Valera,… dar e şi Octavian – băiatul-cheie, el de la început a fost de acord să filmeze pentru acest proiect, i-a plăcut ideea. Noi scoteam multe video-uri, aveam o foaie, noi editam într-o benzinărie. La început nu aveam un spaţiu al nostru. Niciodată nu s-au secat ideile.

A fost o ruptură în vara lui 2017, când eu am plecat din Moldova pentru o perioadă lungă şi lumea asta nici nu a simţit apropo. Eu am filmat multe video-uri în rezervă şi am plecat. Eu nu am fost vreo jumate de an, poate chiar mai mult şi nu prea am postat. Am prins un contract de muncă… am fost plecat, am fost la muncă. Şi am revenit în regim normal. Eu mai am plecări din astea, pentru că eu mai plec, în mare parte şi e familia în afară – fratele e peste ocean. Mulţi întreabă tu când te duci? Eu m-am întors și am deschis o afacere aici, în Chişinău, am încercat şi încerc în continuare să fiu acasă, să demonstrez că pot, să nu fac uz doar de faptul că mă cunoaşte lumea, dar să mai fac ceva pe lângă vlogging şi plasare de content pe online”, a dezvăluit Valeriu, într-un interviu pentru „Dorin Galben” – pe Youtube.

Cristina TOMAC


IAN 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...