[ X ]
[ X ]
FRESH
Încă o lovitura pentru Meghan Markle! Nu va mai fi Ducesă. Ce nume ...
NU E ACTIVĂ pe rețelele de socializare! Doina Stimpovschi: „În fiecare ...
Iubirea NU ȘTIE DE VIRUȘI! Olia Tira, „scăldată” în trandafiri TREI ...
Soția unui interpret, însărcinată în 8 luni, A POZAT COMPLET GOALĂ: ...

Vede OPORTUNITĂȚI în situația actuală! Dansatoare: „Mă bucur enorm de mult că a apărut acest virus, da, da, mă bucur…” VIDEO//

Dansatoarea Cristina Scarlevschi, antrenoare de pole dance, vede în situația generată de Coronavirus o oportunitate – de a face sport, de a petrece timp cu cei dragi, de a citi cărți – de a face ceea ce e pe plac fiecăruia. Iar ea nu ezită să facă sport în casă, dar și-n curte, informează SHOK.md.

„Știți mă bucur enorm de mult că a apărut acest virus, da da, mă bucur, pentru că lumea a început să prețuiască timpul și sănătatea sa, să respecte igiena, lumea a început să comunice cu cei dragi, văd filmulețe pe rețele cum lumea face sport si beau vitamine! Zic …. hallelujah 🙏🏽🙏🏽🙏🏽😁 .Dar mă întristează faptul că “omul, ca să conștientizeze, îi trebuie un șoc” ca să înțeleagă că ceea ce el face “logic, nu e bine “ și doar atunci cînd e “jale” încearcă să găsească pastila magică. Eu sper că după ce se va termina acest coșmar, lumea își va face timp si pentru a citi o carte, si pentru a face sport, si pentru a fi cu familia!”, a mărturisit ea, pe Instagram.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Krispy (@cristina_scarlevschi_poledance)

SHOK.md


MAR 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...