[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Victoria Ghecrea, despre CEL MAI FRUMOS GEST din iubire: „Îmi aduc aminte şi mi se face pielea de găină”

Stilista Victoria Ghecrea și soțul ei vor sărbători, pentru prima dată, Ziua Îndrăgostiților, cu verighetele pe deget. Pentru SHOK.md, ea a vorbit despre iubire, bărbat ideal, dar şi care a fot cel mai frumos moment din viaţa sa.

Ca de obicei, Ziua Îndrăgostiţilor o voi petrece alături de soțul meu, deocamdată nu știu unde, dar sunt sigură că oriunde ar fi, important e că vom fi alături. Sunt un om liber sentimentelor mele mereu, spun la toți cât de mult îi iubesc și îi apreciez, iar această sărbătoare este doar un motiv ca să reamintesc.. .

Iubirea…  Iubirea necesită trăită, fiecare minută, fie ea bună sau rea, iubirea necesită hrănită, ca să prindă la puteri și să nu moară, totul depinde de noi.

Sunt în stare să mișc munții din loc pentru iubirea mea şi sunt mai mult decât sigură că soțul meu la fel.

Un moment frumos din viaţa mea a fost cererea în căsătorie, deoarece mulţi ştiu că de mine e greu de ascuns vreo surpriză sau să mă amăgeşti cu ceva, el a făcut tot în cel mai simplu mod, pe neaşteptate, fără ca eu să realizez ceva, într-adevăr am rămas surprinsă, îmi aduc aminte şi mi se face pielea de găină.

Dacă e să vorbim de persoana ideală, atunci vorbim de soțul meu. Pentru mine e persoana ideală şi așa va fi mereu?❤?”, a mărturisit Victoria.

Cristina TOMAC


FEB 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...