[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...
Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe ...

Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai să auzi doar atât: „Bine, Fac, Încerc, Am înțeles”. Drum lin, Ina!”

Ina Cujba – eroina din filmulețele „Zâmbărele”, a decedat ieri într-un accident rutier – despre aceasta anunțând public prietena și colega ei, actrița și regizoarea Victoria Roșca, care, ulterior, a publicat și un mesaj despre cum era tânăra, informează SHOK.md.

„Când venea Ina noastrã la filmãri, ne uitam toți ca proștii la dânsa. Ne minunam de frumusețea ei, calmitatea de care dădea dovadă, bunătatea și răbdarea. În echipă mai erau conflicte și normal, noi fiind toți cu caracter, Ina întodeauna zâmbea. Fata asta găsea ieșire din situație mereu, un om fin și capabil. De la ea puteai să auzi doar atât: “ Bine, Fac, Încerc, Am înțeles.” Aducea de fiecare dată plăcinte și cafea, ne apuca de mâini și ne susținea în tot. Când Ina nu participa la vreo filmare, toți întrebau: “Da Ina noastră nu se filmează azi?!”

Ina noastră. Ina cea frumoasă. Ina cea echilibrată. Ina cu o poveste de viață deloc ușoară. Să știți întodeauna că aparențele înșeală, iar ea are o poveste ascunsă ca noi toți, pe care n-ai s-o spui niciodată lumii, pentru că lumea te întoarce pe o parte și alta, te coace pân’ te face scrum. Sfat: “Țineți-vă poveștile acasă, nu vă deschideți sufletele oricui”. Drum lin Ina. Drum luminat Ina noastră. #FamiliaZâmbărele te iubește, și iartă-ne dacă nu ți-am apreciat vreodată talentul!♥”, a scris Victoria, pe Facebook.

SHOK.md


OCT 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...