[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum să ai un 2020 marcat de succes! 4 lucruri pe care trebuie le faci ...
Horoscop 24 ianuarie 2020. Decizie radicală în dragoste şi o veste ...
Cea mai mare TEAMĂ a Andreei Bălan!De ce REFUZĂ artista categoric ...
Acum INSPIRĂ CU REȚELE sale mii de urmăritori, dar câțiva ani în urmă ...

Vino și tu la Mariage Soirée - un party CA LA CARTE! Kătălina Rusu va îmbrăca, din nou, ROCHIA DE MIREASĂ: „Emoțiile mă copleșesc”

Pe 14 septembrie, pe terasa restaurantului Pani Pit se va da o super petrecere alături de vedetele tale preferate, care vor defila în ținute de ocazie. Dulciurile rafinate din candy barul marca Pani Pit, vinul select, muzica bună sunt ingredientele evenimentului Mariage Soiree, informează SHOK.md.

Invitații vor putea urmări prezentarea colecțiilor a 13 designeri urmată de un recital de muzică live și o tombolă cu multe premii, printre care un costum de ocazie în valoare de 7000 de lei.

La eveniment sunt așteptați toți care vor să se încarce cu energie pozitivă, să facă cunoștință cu oameni activi public și să vadă colecții superbe de rochii și costume.

Peste 60 de vedete autohtone, persoane publice, influenceri, bloggeri au acceptat provocarea de a defila pe podiumul de la Mariage Soirée.

Rodica Rusu, blogger, prezentatoare TV, a spus: ,,Am acceptat cu mare drag să particip la eveniment. E o ocazie frumoasă să promovăm brandurile, dar și să ajutăm viitoarele mirese să-și aleagă ținuta perfectă de nuntă. În plus, am făcut deja o tradiție frumoasă de a participa la evenimentele de modă, la care socializăm cu fetele, descoperim ținute noi, designeri talentați și pur și simplu petrecem timpul minunat.”

Dumitru Talmazan, specialist în Social Media: ,,Îmi pare un eveniment win-win, atât pentru producătorii de branduri, care acceptă provocarea, e o metodă bună de a prezenta ținutele direct pentru targetul tău, de a-i crea o experiență  cu produsul. Cât despre mine în acest context, va fi o experiență nouă, mă bucur că voi prezenta brandul de costume care îmi pare unul dintre cele mai bune de la noi, și mai mult decât atât îmbrac costume zilnic, pentru că mai întâi de toate, costumul este o stare și mai apoi o piesă de îmbracăminte.”

Interpreta Kătălina Rusu a acceptat și ea provocarea: ,,Este o idee minunată de a îmbina cele mai tari saloane de mariaj într-o defilare de toată frumusețea, chiar în inima capitalei. Deși nu este pentru prima data când voi îmbrăca o rochie de mireasă, oricum emoțiile mă copleșesc. Este ceva special, atunci când îmbraci o rochie de mireasă, indiferent că este sau nu prima experiență de modelling. Toate miresele sunt frumoase, de aceea, la sigur acest eveniment va fi unul special, atât pentru participanți, cât și pentru spectatori!”

Precizăm că, Mariage Soirée este un eveniment organizat de restaurantul Pani Pit în colaborare cu Berlizzo BTL Events. Biletele pot fi procurate aici.

Cartonas_Mariage Soiree_presă

SHOK.md


SEP 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...