[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut implant fesier
Culoarea pe care trebuie s-o porți în acest sezon
Horoscop 8 aprilie 2020. Creativitate, surprize în dragoste şi un ...
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...

VIS ÎMPLINIT…peste Prut! Prezentatoare TV din Moldova: „Am fost aleasă să moderez o ediție specială dedicată Centenarului Marii Uniri”

Prezentatoarea TV, Aura Revenco, este în culmea fericirii, deoarece un vis din copilărie a devenit realitate – pentru o zi face parte din echipa TVR, mai exact – ea a fost aleasă să modereze o ediție specială dedicată Centenarului Marii Uniri, la postul TVR Cluj, informează SHOK.md.

„Acum aproape 20 de ani, când îmi trăiam copilăria într-un mod atât de simplu și frumos pe malul Prutului și când singura sursă de informare era TVR-ul (și ăsta ca să-l recepționăm urcam în pod în fiecare zi și îndreptam antena, apoi loveam televizorul cu palmele pe lateral ca să arate fără linii), doar visam să ajung jurnalist, darămite să fac echipă măcar și pentru o zi cu oamenii superbi din Televiziunea Română. Pentru prima dată am lucrat cot la cot cu cei mai buni jurnaliști de la TVR în 2014, la Cluj, când am participat în cadrul proiectului “Jurnalist în România”, iar acum am fost aleasă să moderez, împreună cu una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Transilvania, Loredana Corchiș, o ediție specială dedicată împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea României Mari! ? Că sunt onorată, fericită și plină de emoții, e puțin spus… De Centenar, TVR Cluj mi-a împlinit un vis! Mulțumesc, Romeo Couti, pentru că ai încredere în mine, pentru că mă apreciezi și pentru că faci pentru românii din afara granițelor mai mult decât ar face oricine altcineva!”, a scris Aura, pe Facebook.

47067710_345522652898931_8515563230360240128_n

SHOK.md


NOI 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...