[ X ]
FRESH
Horoscop 20 martie 2019. Dragoste apusă și un secret bine ascuns
Kim Kardashian şi o pereche de pantaloni cu efect oribil asupra posteriorului
Interpreta Veronika Stolli a dedicat UN MONOLOG „sufletelor tuturor ...
Cristina Gheiceanu, despre VERGETURILE în sarcină: „Eram sigură că ...

Vlad Filat și-a revăzut PRIETENUL. Iată-i stand la taclale! FOTO//

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, și-a revăzut astăzi prietenul. Despre aceasta el a scris pe Facebook.

“Astăzi l-am reîntâlnit pe prietenul meu, Președintele Ucrainei, domnul Петро Порошенко. După obținerea Independenței, țările noastre au trecut prin multe greutăți dar, în final, mergem împreună pe o cale europeană, o cale normală de dezvoltare! Mi-am exprimat speranța că situația din Ucraina se va normaliza și se va instaura pacea mult dorită. Petro Poroșenko a venit cu un îndemn pentru oamenii din Moldova: la 30 noiembrie, cetățenii moldoveni să voteze pentru un Viitor European, să voteze pentru bunăstare, stabilitate și, cel mai important, pentru pace, acestea fiind valorile de bază ale Uniunii Europene! ”Nu vă întoarceți din drumul European, urmările pot fi dezastruoase!”, ne-a transmis domnul Poroșenko.
Mă alătur acestui apel și vă îndemn la 30 noiembrie să votați pentru un Viitor European! Să nu pierdem țara pe mâna separatiștilor care ne vor duce înapoi spre izolare și instabilitate! Votați PLDM! #ÎNAINTE!”, a menționat Filat.

filat

SHOK.md


NOI 20, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...