[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

Vlada Bernevec, într-un SHOW la București: Vrea să câștige INIMA UNUI BURLAC pentru 5 mii de euro! S-au sărutat PASIONAL în fața iubitului! VIDEO//

Cel de-al doilea sezon al show-ului „Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida împreună cu Dodo Mesaroș și difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, este unul plin de surprize, dar și de provocări. Una dintre cele patru concurente care participă în primele două săptămâni ale reality show-ului cu speranța de câștiga premiul de 5000 de euro este fotomodelul Vlada Bernevec, de 22 de ani, din Republica Moldova, informează SHOK.md.

Potrivit a1.ro, în anul 2016, ea a fost desemnată ”cea mai sexy femeie din Republica Moldova”, unde a și fost pentru o scurtă perioadă de timp prezentatoare tv. Vlada este o fire impulsivă, însă mereu în viață s-a bazat pe ambiția ei, veselia și firea prietenoasă. Deși foarte tânără, ea și-a deschis propria afacere în care și-ar dori să investească banii, dacă va reuși să câștige premiul pus în joc în cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”

Frumoasa brunetă mărturisește că nu folosește o anumită armă a seducției, ci se bazează pe naturalețe: „Sunt doar eu însumi și nu mă prefac, consider că asta este cea mai puternică armă”.

Potrivit sursei citate, Vlada este astfel una dintre cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Ștefan Hamza, el, la rândul lui, confruntându-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Însă, dacă el face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Show-ul este difuzat în fiecare zi, iar la 10 octombrie curent, burlacul Ștefan a invitat-o pe Vlada la o întâlnire romantică și s-au sărutat pasional, în fața iubitului Vladei – Stas Suruceanu, care a declarat, ulterior, că nu e gelos.

 

SHOK.md


OCT 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...