[ X ]
FRESH
Priyanka Chopra şi Nick Jonas aşteaptă primul lor copil? Fotografiile ...
Orhei – CAPITALA DRAGOSTEI! Mii de îndrăgostiți au sărbătorit alături ...
Nu există DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE… Corina Bezdîga: „Iubirea vine ...
Când IUBEȘTE… Modelul Nicoleta Caun: „Sunt în stare să uit de orgoliu, ...

„Women’s Days in Chisinau” - două zile INTENSE dedicate femeilor. Află cum poți PARTICIPA!

„Women’s Days in Chisinau” (Zilele Femeilor la Chișinău), eveniment unic în țara noastră, va avea loc la 26 și 27 noiembrie curent și înseamnă două zile intense de training-uri, speakeri notorii, multe emoții pozitive, dar și surprize. Evenimentul este organizat cu ocazia lansării companiei Women Adventure Moldova.

„Women’s Days in Chisinau” va dura timp de 2 zile: sâmbătă și duminică, pe parcursul cărora, domnișoarele și doamnele vor participa la o serie de seminare și workshop-uri pentru dezvoltarea personală.

Speakerii specializați în diverse domenii și care vor vorbi din experiența lor sunt Otilia Draguțanu, director al unei agenții de organizare a evenimentelor,  Olga Țapordei, expert în marketing, Daria Goroșenco, director al unei afaceri de frumusețe, Lia Pogolșa, director de marketing, Irina Strajesco, business consultant, Daniela Dermengi, economist și blogger.

Totodată, în cadrul evenimentului, participantele, pe lângă faptul că vor afla toate secretele din frumusețe, marketing și afaceri, se vor delecta și cu o prezentare de modă și vor avea șansa să câștige premii la tombolă.

Pentru a participa la eveniment, solicită un bilet sau mai multe pe http://events.travelpoint.md/ sau la numărul de telefon 067466699.

Iată agenda evenimentului:

women

SHOK.md

 


NOI 4, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...