[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

WOW! SEBN.MD a oferit locuri noi de muncă la circa 300 de persoane, doar ÎNTR-O LUNĂ! 

SE Bordnetze SRL, unul dintre cei mai importanţi producători de cablaje auto din Republica Moldova, desfăşoară o amplă campanie de angajări. Doar în ultima lună
(iunie), compania a angajat 294 noi lucrători, informează SHOK.md.

„La moment, la fabrica noastră activează 1260 de angajaţi, dar scopul nostru este ca până la finele anului curent numărul acestora să ajungă la 2000 persoane. În primele şase luni ale anului curent, practic am reuşit să dublăm numărul angajaţilor – de la 631 în ianuarie până la 1260 în iunie. În lunile următoare vom continua să promovăm activ oferta noastră de muncă şi să facem angajări masive, oferindu-le oamenilor salarii bune şi condiţii de muncă comparabile cu cele din Occident”, susţine Igor Corman, administrator SE Bordnetze SRL.

Un argument important pentru cei ce se angajează la fabrică este că li se oferă nu doar posibilitatea de creştere profesională, ei beneficiind de instruiri din contul companiei, ci şi salariul este în permanentă creştere. Compania are prevăzută o creştere anuală a salariilor de 15%. Astfel, în februarie 2018, salariile angajaţilor au crescut cu 5%, în mai – cu alte 5% , iar următoare creştere salarială este planificată pentru luna septembrie 2018

Pe lângă condiţiile de muncă bune, angajaţii beneficiază de transport gratuit până la locul de muncă şi de la locul de muncă până în localitatea de domiciliu, de hrană conform standardelor în domeniu, de instruiri, deplasări de serviciu peste hotare, dar şi de diverse activităţi cu scop recreativ şi de consolidare a echipei.

„Ne bucurăm că reuşim să oferim oamenilor un loc de muncă acasă, în Republica Moldova. Ei nu mai sunt nevoiţi să plece la munci peste hotare, dar rămân acasă împreună cu familiile lor şi contribuie la dezvoltarea localităţilor lor. Vom continua să facem noi angajări şi să investim în oameni, pentru că investiţia în oameni e una corectă şi bună”, a mai spus Igor Corman.

Precizăm că, SE Bordnetze SRL este unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova. Proiectul de investiții este implementat în cadrul Zonei Economice Libere Bălți, subzona Orhei. Compania a fost înregistrată în decembrie 2015 și este o filială a Sumitomo Electric Bordnetze SE, care este un producător global în domeniul industriei automotive, cu 33 de mii de angajați din 15 țări.

SHOK.md


IUL 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...