FRESH
Ce decolteu generos a avut Regina Letizia la o ceremonie în Madrid
Modelul Ludmila Racoviță, ÎNSĂRCINATĂ cu al treilea copil: „Foarte ...
E inundată cu BUCHETE DE FLORI! Anastasia Fotachi spune CUM E MAI ...
Meghan Markle, probleme cu sarcina? S-a retras de la activitățile ...

Zdob și Zdub, Modern Talking și UN AUTOMOBIL - CADOU! Așa va fi marcată Ziua Orașului Orhei!

Legendara trupă germană Modern Talking, tombolă cu 200 de premii valoroase, artiști autohtoni și un program distractiv pentru copii, așa va fi marcată Ziua Orașului Orhei. Miercuri, 8 noiembrie, orheienii vor sărbători 463 de ani de la prima atestare documentară a orașului Orhei, informează SHOK.md.

Cu această ocazie, Primăria Orhei cu susținerea Asociației „Pentru Orhei”, a pregătit un amplu program cultural pentru întreaga zi. Totodată, în premieră pentru municipiu, va fi organizată o tombolă cu 200 de premii valoroase pentru orheieni.

Programul oficial al sărbătorii va începe la ora 11:00, iar tonul sărbătorii va fi dat de parada artistică. Pe ritmuri de fanfară și cu zeci de toboșari, Primarul Ilan Șor împreună cu reprezentanții autorităților locale, oaspeții de onoare, un sobor de preoți, ansambluri artistice din Găgăuzia și Chișinău, precum și locuitorii orașului vor merge în marș solemn spre monumentul Vasile Lupu, unde vor depune flori și omagii.

Ca de fiecare dată, strada Vasile Lupu va fi decorată în stil tradițional, ce îi va suprinde plăcut atât pe vizitatorii orașului, cât și pe orheieni, gazda evenimentului.

De hramul orașului, gurmanzii vor avea posibilitatea să se delecteze cu gustări tradiționale, la prețuri mici, iar iubitorii de artă vor admira expozițiile de artă și vor avea posibilitatea să procure obiecte de meșteșug confecționate de meșterii populari autohtoni.

Nici copii nu se vor plictisi în această zi, special pentru ei va fi instalat un parc de distracții cu trambuline, tobogane, carusel, master-clasuri și ateliere de creație gratuite.

Pe scena din Piața Vasile Lupu vor urca ansambluri folclorice și colective artistice din Orhei, Chișinău și Găgăuzia.

La amiază în piață va fi resimțit gustul și aroma copilăriei, toți locuitorii orașului și oaspeții veniți la sărbătoare vor fi serviți gratuit cu Turte Dulci, decorate cu simbolica orașului Orhei.

Imadiat după aceste delicii, la ora 15:00, pe scena din Piața Vasile Lupu va avea loc prima extragere a Tombolei unde vor fi puse în joc 200 de premii valoroase!

Între timp atmosfera de sărbătoare va fi încinsă de artiștii autohtoni – Dara, Ionel Istrati, Dianna Rotaru, Formația DoreDos, Trupa Zdob și Zdub.

Biletele puse în joc la tombolă vor fi extrase în mai multe etape, iar participanții sunt rugați să fie prezenți în piață.

Astfel orele de extragere a biletelor la tombolă sunt: 15:00, 17:00, 19:00 și 21:00.

În cadrul tombolei vor fi puse în joc 200 de premii valoroase: 2 motociclete, 25 telefoane performante, 25 tablete, 50 televizoare, 50 aspiratoare și 50 cuptoare cu microunde. Marele premiu al tombolei – un automobil.

Supriza serii va fi legendara trupă Modern Talking, care va intterpreta piesel îndrăgite din anii ’80. Sărbătoarea va culmina cu un spectacol de focuri de artificii.

orhei


NOI 3, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...