[ X ]
[ X ]
FRESH
În ultimul an a pierdut două sarcini, dar acum a făcut marele anunț. ...
Doinița Gherman STĂ ACASĂ și învață: „Sunt unele motive pentru care-mi ...
Jennifer Lopez își amână nunta din cauza epidemiei. Când se mărită ...
10 ani în urmă ȘI-A LEGAT VIAȚA DE TELEVIZIUNE! Prezentatoare: „Îmi ...

ZI DE NAȘTERE – la Paris! Lilu Ojovan, la 33 de ani: „Dacă vreau ceva - dau din coate, nu dorm, nu mă opresc. Totuși, am 2 dorințe” FOTO//

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan, alias Lilu astăzi este omagiată. Ea împlineşte 33 de ani şi sărbătoreşte la Paris, informează SHOK.md.

„33 de ani bine ați venit. Azi e ziua de naștere a celei ascunsa sub plapuma, o fetița micuță din satul Tarigrad, care a avut norocul sa se nască într-o familie în care a fost crescută cu dragoste. De ziua ei de naștere nu primea ipaduri sau hoverborduri – primea în schimb în fiecare zi afecțiune şi grija. Uneori câte un trandafir adus de tata din grădina, o floare dârză care rezista înghețului din Noiembrie friguros. Acea fetița de la an la an câștiga tot mai multă încredere, aduna tot mai multe vise și astăzi e acolo unde își dorește și are ce merita. Azi sărbătoresc viața, șansa de a fi aici. De a crea, de a da naștere, de a zâmbi, de a plânge, de a visa, de a construi. Ce îmi doresc? Voi obține prin munca și dăruire – asta am învățat in toți acești ani, sa nu aștept de la nimeni nimic. Dacă vreau ceva – dau din coate, nu dorm, nu ma opresc. De fapt … totuși am 2 dorințe. Sa îmi fie familia sănătoasă și fericita și sa crească frumos magazinul”, a scris Lilu, pe pagina sa de Facebook.

De menționat că, ieri a fost ziua soțului ei, Călin Roșca.

Cristina TOMAC


NOI 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...