[ X ]
[ X ]
FRESH
Reese Witherspoon: “La 40 de ani ştii cine eşti şi ce vrei”
Concert, petrecere COSMICĂ și călătorie ÎN UNIVERS! „OrheiLand” se ...
Tatiana Nastas a dezvăluit TREI MOTIVE pentru care babyshower-ul ei ...
În cadrul Festivalului „Slaveanskii Bazar” ar putea fi organizată ...

Zice că modellingul NU E MESERIA EI! Miss Moldova 2016 pune punctele pe „i” și vorbește despre activitatea sa în televiziune!

Daniela Marin, Miss Moldova 2016, privește modellingul ca pe un hobby și, la moment, jobul ei de bază e cea de prezentatoare meteo la un post local, informează SHOK.md.

„Consider că modellingul nu e profesia mea, nu e cea mai puternică parte a mea. Un model trebuie să fie ascultător, eu foarte rar accept sesiuni foto. După concurs, am participat doar în proiecte mari și am acceptat doar sesiunile care îmi erau interesante”, a spus ea, într-o postare pe Instagram.

Daniela s-a referit și la jobul ei în televiziune. „Acum lucrez în televiziune, aici pot fi așa cum sunt eu, să fac ceea ce îmi place, să mă dezvolt. Timp de un am m-am pregătit pentru asta, am mers la lecții de dicție, am învățat ce e activitatea în televiziune, asta doar nu e așa simplu.

Acum știu cum să țin mâinile, cum să vorbesc, îmi scriu singură textele pentru emisie. Iar dicția o dezvolt în continuare”, a mărturisit Daniela.

Amintim că, Daniela Marin a reprezentat Moldova la Miss World 2016 și la Miss International 2018.

SHOK.md


MAR 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...