[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 24 octombrie 2019. Petrecere surpriză şi o promisiune în ...
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...

Zile numărate până la INAUGURAREA parcului de distracții „OrheiLand”: Peste 200 de muncitori lucrează zi și noapte!FOTO//

Construcția parcului de distracții familial din Orhei – “OrheiLand”, un proiect unic la noi în țară, se află pe ultima sută de metri. Parcul are o suprafață de 20 mii metri pătrați și va fi deschis pe 1 iunie, la ora 11:00, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, peste 200 de muncitori lucrează zi și noapte pentru a finaliza lucrările de construcție. La construcţia parcului de distracţii sunt utilizate cele mai calitative materiale: aproximativ 5 mii de tone de nisip, o mie de tone de beton şi 5 mii de tone piatră. Până la finalizarea proiectului vor fi pavați aproximativ 14 mii de metri pătraţi de teren, iar pe o suprafaţă de 10 mii de metri pătraţi va fi amenajat un gazon.

Parcul va fi dotat cu zeci de tobogane gonflabile, trambuline şi terenuri de joacă pentru copii. Mai mult, Parcul de distracții va avea o zonă de joacă special amenajată pentru copiii cu dizabilități. Principalele atracții ale Centrului vor fi o casă cu-susul-în-jos, iar iubitorii de adrenalină vor putea simți energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate. Tinerii şi adulţii se vor putea odihni în zonă verde şi la un teren de bowling, iar în centrul zonei de agrement va fi construit un havuz muzical. Cea mai impresionantă zonă a parcului va fi zona cu apă. Cascada “Cel de-al nouălea val” sunt doar câteva dintre denumirile zecilor de atracții de apă, care vor fi construite în centrul familial. Fiecare atracție va fi echipată cu o piscină și va impresiona cu dimensiunile sale – o înălțime de 7-8 metri și o lungime de până la 16.

Inițiativa de a construi un asemenea proiect de infrastrucură, fără precedent pentru Republica Moldova, îi aparține lui Ilan ȘOR. Primarul de Orhei a menționat, în cadrul unui interviu TV, că “o astfel de Moldovă vreau să văd şi sunt sigur că o voi vedea. Eu o voi construi. Într-o astfel de ţară oamenii vor dori să trăiască, nu vor mai pleca peste hotare, iar mulţi se vor întoarce înapoi acasă. Nu construim Europa, dar construim o Moldovă cum ar trebui să fie în realitate”.

Totodată, acest proiect de infrastructură va crea peste 200 de locuri de muncă pentru orheieni.

Precizăm că, Centrul cultural-familial „OrheiLand” va avea o capacitate de peste 50 mii de persoane şi va fi gratuit pentru toți vizitatorii.

SHOK.md


MAI 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...