[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Președintele, de Ziua FAMILIEI: „Există multe lucruri pe care le considerăm primordiale. Dar cel mai drag din toate rămâne a fi familia” FOTO//  

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, informează SHOK.md.

„În viața fiecăruia dintre noi, există multe lucruri pe care le considerăm primordiale. Dar cel mai drag din toate rămâne a fi familia noastră, cei mai importanți sunt oamenii pe care-i iubim și care ne fac fericiți.

Deşi în ultimele decenii familiile din Republica Moldova se confruntă cu multiple probleme de ordin social şi economic, trebuie să facem tot posibilul ca să transmitem acest model al societăţii generațiilor următoare, deoarece doar protejând familia vom putea rezista ca neam, ca țară.

Adresez sincere felicitări cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, care e sărbătorită azi, 15 Mai. Le doresc tuturor să se bucure de familii împlinite, cu copii şi părinţi sănătoşi, de realizări frumoase, pace şi linişte sufletească”, a scris șeful statului pe Facebook.

Precizăm că, Igor și Galina Dodon sunt căsătoriți de aproape 19 ani și au trei feciori: Vlad, Bogdan și Nicolae.

dodon

SHOK.md


MAI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...