[ X ]
FRESH
Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ...
A revenit DIN MALDIVE! Daniela Ciocanu: „Cu mare greu mă adaptez, ...
Tatiana Martin, despre NOUL SĂU PRODUS: „Sunt tradiții valoroase și ...
Interpreta Cristina Ionaș-Stețcaia a devenit MĂMICĂ A DOUA OARĂ: „Avem ...

Ziua Îndrăgostiților la Orhei! Concert EXCEPȚIONAL, cu concursuri, premii și INIMIOARE DULCI: Tania Cergă, Ionel Istrati, Kapushon și Mani!

Totul începe de la Dragoste – sub acest slogan va fi celebrată Ziua Îndrăgostiților la Orhei! Cu această ocazie, Primăria Orhei a pregătit un concert excepțional însoțit de concursuri cu premii valoroase, informează SHOK.md.

În acest an, îndrăgostiții își vor da întâlnirea în Scuarul Europei, amplasat pe str. Vasile Mahu, care va fi amenajat în stilul sărbătorii cu bănci ale dragostei.

Startul sărbătorii va fi dat la ora 17.00, printr-un flashmob cu mii de baloane, dedicat dragostei. Tinerii Orheiului vor scrie cuvântul ce desemenează cele mai frumoase sentimente – LOVE, după care acestea vor fi lansate în aer.

Toți cei ce vor veni să sărbătorească Ziua îndrăgostiților la Orhei, vor avea parte și de o supriză. Sute de acadele conturate în simbolul dragostei împărțite gratuit, vor îndulci sărbătoarea.

Începând cu ora 18.00 de la mic la mare, sunteți așteptați la un concert cu îndrăgiții interpreți autohtoni Tania Cergă, Ionel Istrati, Kapushon și Mani. Evenimentul va culmina cu o petrecere disco împreună cu Dj Slavik.

Sărbătoarea îndrăgostiților va fi condimentată cu un șir de concursuri pentru toți doritorii, iar cei mai activi și ingenioși participanți vor fi premiați.

Vă așteptăm cu drag miercuri, 14 februarie, în Scuarul Europei din strada Vasile Mahu.

concert

SHOK.md


FEB 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...