1 septembrie vs adio clasele primare. Olesea Banari: „Nu am prins de veste când au zburat anii”

 1 septembrie vs adio clasele primare. Olesea Banari: „Nu am prins de veste când au zburat anii”
0Shares

Emoţii mari pentru Sergiu și Olesea Banari, fiul cel mai mare Luka a absolvit cu brio clasele primare. Cu această ocazie frumoasă jurnalistă a publicat un colaj de-a dreptul adorabil: „1 septembrie vs adio clasele primare”, a menționat pe pagina ei de Facebook, scrie SHOK.MD.

Olesea este o mămică responsabilă și nu ratează nici un eveniment de-a copiilor săi. Ieri proprietara la SHOK.MD și UNIMEDIA a „uitat de lucru” pe câteva ore și a fost alături de fiul său Luka, pentru a-l susține la evenimentul festiv „adio clasele primare”. Jurnalista a imortalizat momentul printr-o fotografie.

„Nu am prins de veste când au zburat anii…” a scris Olesea.

Olesea stârnește invidie în rândul tuturor femeilor. Acest lucru nu ne miră, ținând cont de faptul că nu există capitol la care jurnalista să nu exceleze. Astfel, fie că vorbim despre sfera sentimentală sau cea profesională, jurnalista este cu adevărat o femeie împlinită, având atât o carieră de succes, cât și o familie minunată, formată din soțul ei care o iubește necondiționat și trei copii care îi aduc bucurii în fiecare zi: Luka, Sebastian și Briana.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil, persoane în picioare şi în aer liber
0Shares