(FOTO) 15 celebrități care preferă părul drept în locul creților rebeli

 (FOTO) 15 celebrități care preferă părul drept în locul creților rebeli

NEW YORK, NEW YORK – MAY 01: Zendaya attends the ‘Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between’ Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 1, 2017 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

0Shares

O dilemă cunoscută: părul creț sau părul drept? Unele vedete știu sigur răspunsul la această întrebare și dacă e să aleagă ar alege  varianta cu numărul doi! Care sunt vedetele care preferă părul drept în locul creților rebeli, scrie SHOK.md cu referire la spletnik.

Poate că toți avem prieteni cu părul buclat care visează la păr drept și invers. Deținătorii de păr drept și neted din când în când se străduiesc să-și facă bucle și deseori îi invidiază pe cei care au părul creț natural. Vedetele nu fac excepție: unele vin pe covorul roșu cu bucle, în timp ce altele, dimpotrivă, preferă să-și îndrepte părul. Unele dintre aceste vedete o fac atât de des, încât nici măcar nu-ți dai seama că părul lor este de fapt creț de la natură. Anume pe aceste vedetele le vei cunoaște în lista de mai jos.

Selena Gomez

Rihanna

Beyonce

Ariana Grande

Zendaya

Hailey Bieber

Chrissy Teigen

Nicole Kidman

Salma Hayek

Halle Berry

Vanessa Hudgens

Kerry Washington

Rita Ora

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/