Dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria lui Johnny Depp: „Mamă, cred că ai fost cea mai rea fiinţă ”

 Dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria lui Johnny Depp: „Mamă, cred că ai fost cea mai rea fiinţă ”

Fiindcă problemele se înregistrează în subconştient şi se manifestă când o situaţie le scoate la iveală. Dificultăţile de menţinere a unor relaţii sănătoase interumane sunt, cel mai adesea, efect al abandonului sau al lipsei de iubire din copilărie. Nici Johnny Depp nu face excepţie, scrie SHOK.md cu referire la okmagazine.

Documentele sale de divorţ prezintă dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa şi cât de mult a fost afectat de lipsa de afecţiune a propriei sale mame.

El practic a fost abandonat de femeia care i-a dat viaţă. Documentele oficiale din 1981 au fost până acum ”îngropate” în arhivă. Ele prezintă cazul Betty Sue Depp vs. tatăl lui Johnny. Ei au divorţat în 1978, iar actorul care avea atunci 15 ani ”s-a întreţinut singur”.

În interviuri, Johnny este prezentat altfel: a început să se drogheze la 11 ani, la 16 ani s-a lăsat de şcoală pentru a se face muzician, iar în 1980 a cântat la chitară în trupa The Kids. S-a mutat în L&A şi a trăit luni de zile în maşină. Primul său rol a venit în 1984, ”Coşmarul de pe Elm Street”, după ce l-a întâlnit pe Nicolas Cage.

Potrivit PageSix, care a relatat în exclusivitate, documentul de divorţ semnat în 1981 menţionează: ”Soţia aici de faţă recunoaşte că minorul John C. Depp II este pe deplin responsabil şi poate avea grijă de el.”

Actele au fost readuse la viaţă de către Paul Barresi, care lucrează la un documentar Discovery+, “Johnny Depp v Amber Heard.”

Iată ce declara Depp despre mama lui într-un interviu în 2018 pentru revista Rolling Stone. Femeia murise în 2016: ”Mama s-a născut într-o mahala din Kentucky şi a început să ia fenobarbital de la 12 ani.”

Despre tatăl inginer a mărturisit că niciodată nu era prezent, iar el şi încă trei fraţi au fost crescuţi doar de mamă, însă a recunoscut că a avut o copilărie sfâşietoare şi nefericită.

”Au existat bătăi inutile, din senin. O scumieră în cap, poate un telefon…. Era ca o casă bântuită, nimeni nu vorbea cu nimeni. Nu am reuşit să mă gândesc la oameni, şi mai cu seamă la femei, altfel decât ci ideea de a le face bine, de a le ”repara”, dintr-o idee clară că toate au probleme.

Dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria lui Johnny Depp. Toate traumele cauzate de mama sa i-au marcat viaţa de adult

Psihologii avertizează în repetate rânduri că toate comportamentele şi dependenţele care apar în viaţa de adult au rădăcina în copilărie şi în traumele de atunci.

Fiindcă problemele se înregistrează în subconştient şi se manifestă când o situaţie le scoate la iveală. Dificultăţile de menţinere a unor relaţii sănătoase interumane sunt, cel mai adesea, efect al abandonului sau al lipsei de iubire din copilărie. Nici Johnny Depp nu face excepţie.

Maria Palade

https://shok.md/