16 pasageri, printre care doi copii, spitalizaţi după accidentul de la Măgdăcești: Ce spune Poliţia

 16 pasageri, printre care doi copii, spitalizaţi după accidentul de la Măgdăcești: Ce spune Poliţia
73Shares

16 pasageri, printre care doi copii, au ajuns la spital după ce microbuzul cu care se deplasau a fost lovit violent de un camion. Oamenii legii au fost alertați la ora 06.35, scrie UNIMEDIA.

„În urma investigațiilor preliminare, s- a constatat că microbuzul de model „Mercedes”, cu ruta Drăsliceni-Chișinău, condus de un șofer născut în anul 1961, a fost lovit lateral spate stânga de către un camion de model ,,MAN”, tractând o remorcă, care efectua o manevră de schimbare a benzii de deplasare fără să se asigure corespunzător.

În urma accidentului, 14 pasageri adulți și 2 minori aflați în microbuz au fost transportați de echipajele de urgență medicală la spitalele din municipiul Chișinău pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare și stabilirea leziunilor suferite.

Conform testării efectuate cu aparatul Drager 6810″, s-a constatat că șoferul camionului avea o concentrație de vapori de alcool de 0,00 mg/l. De asemenea, șoferul microbuzului a fost testat și rezultatul a indicat o concentrație de alcool de 0,00 mg/l”, a comunicat ofițera de presă al IP Criuleni, Elena Baetrău.

Un accident grav a avut loc în această dimineață la Măgdăcești. La fața locului au intervenit cel puțin patru ambulanțe, pompierii și poliția.

73Shares

Aura Mereuta

https://shok.md