(video) „A fugit” de depresie la mănăstire. Dezvăluirile șocante făcute de rapperul Valera Leovskii

 (video) „A fugit” de depresie la mănăstire. Dezvăluirile șocante făcute de rapperul Valera Leovskii
0Shares

Valera Leovskii, cu numele real Valeriu Savițchi, artist hip-hop și rap din Republica Moldova a făcut dezvăluiri șocante, în cadrul unui interviu. Acesta a „fugit”  la mănăstire ca să depășească depresia:  „Te duce la o stare că nu știi ce-i cu tine. Eu credeam că gata, până aici a fost”,a spus rapperul”. Acesta a trăit 14 ani în Italia, dar recent a luat decizia ca să se întoarcă cu totul acasă, pentru a-și continua activitatea sa în industria muzicală. Dar din motiv că rap-ul nu-i atât de dezvoltat în țara noastră și nu-i oferă o stabilitate, artistul  a ajuns să simt pe pielea sa ce înseamnă a această tulburare afectivă, scrie SHOK.md.

„Totul s-a început așa, eu conștient ce faci, cu ce mă ocup la vârsta aceasta și ce se întâmplă acasă. Îmi dau seama că mult nu o să mai continue. Nu am o stabilitate. 

Eu singur nu știam ce-i aceasta depresie. Mă miram de alții și ziceam, mergi și lucrează, ocupă-te cu ceva. Nu, există depresia și nu degeaba sunt psihologii. Eu am simțit, iar cel mai tare acum 2-3 luni. Eu nu aveam curaj de nimic, nu voiam să vorbesc cu nimeni, nu puteam să scriu și credeam că o să rămân așa. A durat aproximativ un an. Te duce la o stare că nu știi ce-i cu tine, îți pare că aici se termină tot. Am apelat și la un psiholog. Când mă consulta, îmi spunea ceea ce știu eu. Dar este și un avantaj în acesta. Când ieși de acolo el îți dă un impuls de curaj. Eu am fost doar de două ori”, a declarat rapperul.

Acesta a povestit că prietenii i-au sugerat să meargă la biserică. 

„Eu aflându-mă în depresie credeam că nu o să mai reușesc. Am un călugăr cunoscut și l-am rugat să mă ducă la o mănăstire. Am ajuns acolo, mi-au dat chilie. Mănăstirea e o gospodărie mare, unde sunt 28-30 călugări, acolo au de toate animale, iaz, grădini, atelier de lemnărie și fiecare călugăr are lucrul său. Acolo nu ești dator să faci ceva, dar nu poți sta ca un leneș.

Acolo lumea e bună, cuminte. Nu simți invidie. Mie îmi pare că s-au schimbat lucrurile după mănăstire. Eu de acolo am ieșit aproape bine”, a menționat Valera Leovskii.

0Shares