Zodiile extrem de sincere versus zodiile care mint frecvent

 Zodiile extrem de sincere versus zodiile care mint frecvent
Descoperă zodiile care spun adevărul chiar și atunci când doare și pe cele care pot fi false și mint pentru a-ți cruța sentimentele!

Vezi topul mai jos:

1. Berbec

Berbecul e cunoscut pentru sinceritatea lui. Acest lucru e în strânsă legătură atât de abilitățile sale, cât și de viciile lui. În timp ce Berbecul este un lider excepțional, e și impulsiv și agresiv. Totuși, te poți baza pe el pentru a spune adevărul, indiferent de situație. Doar să fii pregătit/ă pentru asta.

2. Balanță

Balanța pune mare preț pe interacțiunea socială și pe corectitudine și, prin urmare, este mai predispusă decât alte semne să fie diplomată și sinceră în același timp.

Pentru ea, brutalitatea nu are ce cauta în onestitate, dar disconfortul ei față de confruntare o poate determina să amâne lucrurile decât să se arunce direct într-un subiect sensibil.3. Leu

Firea directă și încrederea de sine ale Leului îl fac să fie o persoană extrem de cinstită. El poate da dovadă de aroganță, așa că adesea presupune că are dreptate, fără a întâmpina vreo problemă în a spune ceea ce crede cu voce tare.

Cu toate acestea, supraestimarea lui face ca adevărul lui să fie foarte subiectiv.

4. Săgetător

Acest semn zodiacal are un simț al umorului foarte dezvoltat. Problema este că, acestuia îi lipsește un filtru. Acest lucru îl determină să fie foarte sincer, chiar dacă e lipsit de tact. Săgetătorul își poate supraestima capacitatea, mai puțin în sensul de a avea dreptate și mai mult în sensul de a face promisiuni pe care nu le poate respecta.

5. Taur

Taurul este o persoană de încredere.

Este devotat atât celor dragi, cât și scopurilor lui. El este amabil și spune lucruri pe care le consideră a fi de ajutor pentru alții, chiar dacă vorbele lui pot fi prea directe uneori.

6. Fecioară

Fecioara stă foarte bine la capitolul comunicare, atât timp cât i se acordă suficient timp pentru procesare. Comunicarea ei tinde, de asemenea, să fie sinceră, deși adesea nu este productivă sau utilă. Fecioara este o perfecționistă, așa că e mereu pregătită să-și împărtășească criticile mai mult decât complimentele.

7. Gemeni

Gemenii sunt extrem de sociabili și, de regulă, spun ceea ce cred. Cu toate acestea, ei pot avea două fețe, drept urmare pot fi incredibil de inconsecvenți. În timp ce acum ar putea spune ceva ce crede cu sinceritate, acest lucru s-ar putea schimba imediat în momentul următor. Dar, acest comportament nu este în mod intenționat necinstit.

8. Capricorn

Capricornul strategic și pragmatic este cinstit atât timp cât îi servește la ceva. Spune adevărul atunci când e în favoarea lui și pentru a obține ceea ce își dorește, dar nu se bazează doar pe asta, deoarece el este extrem de muncitor și ambițios prin natură.

Încearcă să-i stimulezi onestitatea dacă informațiile de care ai nevoie sunt vitale!9. Scorpion

Scorpionul nu este un mincinos, dar e extrem de secretos și s-ar putea să nu prezinte informațiile pe care le deține imediat. Nu o face din răutat, ci din neăncredere. Uneori, cel mai bun mod de a afla ce e în mintea unui Scorpion este să asculți ceea ce nu spune.

10. Vărsător

De ce e Vărsătorul în partea de jos a topului? Pentru că urăște să-ți exprime sentimentele, deoarece vulnerabilitatea îl îngrozește, așa că e posibil să aleagă să tacă.

11. Pești

Peștii sunt martirii supremi. Ca și în cazul altor zodii, defectele lor sunt adesea comportamente neintenționate. Persoanele născute în acest semn nu încearcă să denatureze adevărul, ci se simt victime ale celor mai mici inconveniente sau cred că sunt percepute greșit.

12. Rac

Din cauza remarcabilei sale intuiții emoționale și a imaginației, Racul e predispus la manipulare.

El posedă din naștere aceste abilități, deci chiar o poate face neintenționat.

Sursa:eva.ro