Fostul soț al lui Adele, fotografiat în Beverly Hills pentru prima dată de la divorț. Simon Konecki este schimbat complet

 Fostul soț al lui Adele, fotografiat în Beverly Hills pentru prima dată de la divorț. Simon Konecki este schimbat complet

Simon Konecki, fostul soț al celebrei cântărețe Adele, a fost văzut pentru prima dată de la divorț. Acesta a fost surprins pe străzile din Beverly Hills, Los Angeles și se pare că și el calcă pe urmele fostei soții, adoptând un stil de viață sănătos, scrie SHOK.md, cu referire la profm.

Simon Konecki, fostul soț al lui Adele, în vârstă de 47 de ani, este cunoscut pentru faptul că a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. De curând, însă, el a fost fotografiat pe străzile din Beverly Hills, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

În fotografiile respective, acestta poate fi văzut îmbrăcat într-un outfit lejer, format din pantaloni de trening și într-un tricou larg, semn că și acesta a slăbit un pic în ultima perioadă. Ținuta lui a fost completată de niște pantofi sport, dar și de o șapcă.

Simon Konecki a fost văzut pentru prima oară de la divorțul de Adele, la doar câteva zile după ce cântăreața a plecat acasă de la Brit Awards cu trei premii din cele patru nominalizări primite:  „cântecul anului” („Easy On Me”), „artistul anului” şi „albumul anului” („30”), ratând însă trofeul categoriei „cel mai bun artist pop / R&B”, care a revenit cântăreţei Dua Lipa.

”Aceste premii s-au schimbat, dar ador să fiu femeie-artist”, a declarat Adele pe scena BRIT Awards, ea dedicându-le trofeul primit pentru Albumul anului fiului ei, Angelo, în vârstă de 9 ani, dar și fostului ei soț, Simon Konecki, deoarece ”Albumul acesta e despre ei”, a motivat artista.

Divorţul cântăreţei engleze Adele a fost finalizat, potrivit BBC, iar ea şi fostul soţ, antreprenorul Simon Konecki, vor împărţi custodia fiului lor în vârstă de opt ani, Angelo.

Cuplul s-a separat în aprilie 2019, iar în luna septembrie a aceluiaşi an, ea a depus cererea de divorţ.

Divorţul, deschis în Los Angeles, a fost finalizat prin mediere, iar detalii suplimentare nu sunt cunoscute.

Maria Palade

https://shok.md/