31 de femei celebre din Moldova care au devenit mămici în anul 2021

 31 de femei celebre din Moldova care au devenit mămici în anul 2021

Pentru că suntem în ultima săptămână din acest an, este firesc să facem totaluri, să ne gândim la tot ce am realizat în anul care pleacă și șa ceea ce ne dorim de la anul care vine. Anul 2021 a fost unul fericit pentru câteva femei cunoscute publicului de la noi, pentru că anume în acest an au devenit mămici. În timp ce unele dintre ele sunt la prima experiență, altele se bucură pentru a doua sau chiar a opta oară de emoțiile copleșitoare din primul an de viață al copilului, scrie SHOK.md cu referire la mamaplus.

Valeria Țurcan

mamaplus

Pentru food bloggerița Valeria Țurcan, anul 2021 a început extrem de frumos, pentru că în data de 2 ianuarie a devenit mămică pentru prima oară. Saul se dezvoltă și crește văzând cu ochii, iar proaspăta mămică este încântată de faptul că în curând băiețelul ei va împlini un anișor. Află mai multe detalii despre experiența de mamă a Valeriei, în emisiunea Mama Mia.

Lia Taburcean

mamaplus

Interpreta Lia Taburcean a născut un băiețel în data de 8 ianuarie 2021. Micuțul Răzvan a venit pe lume la ora 8:08 dimineața, avea 3.900 kg și 53 cm.

Katy Black

mamaplus

Cunoscuta bloggeriță de la noi, Katy Black, a născut al doilea copil în data de 26 ianuarie 2021. La 22 de ani, Katy spune că a aflat ce înseamnă maternitatea în adevăratul sens al cuvântului și chiar dacă e dificil să crești doi băieți, ea spune că nu se oprește aici.

Valeria Fainescu

mamaplus

Bloggerița Valeria Fainescu, a născut pe data de 7 martie, la 37 de săptămâni de sarcină. Pentru că îi place să fie mereu în vizorul admiratorilor săi, ea a filmat nașterea celui de-al doilea copil și a spus că nu are nimic de ascuns… Micuțul Oscar este răsfățatul familiei, alături de surioara lui Victoria.

Diana Botnaru

mamaplus

Prezentatoarea TV Diana Botnaru a devenit mamă pentru prima oară la începutul primăverii. Fetița ei Mia Linda s-a născut chiar de Ziua Femeilor, în data de 8 martie. Pentru că este răsfățata familiei, Mia Linda se va alege în fiecare an cu două cadouri. La cât de dulce este ea, merită pe deplin!

Anișoara Loghin

mamaplus

În data de 15 martie, prezentatoarea TV Anișoara Loghin și soțul ei Radu Gînsari și-au ținut pentru prima oară în brațe băiețelul, împărtășindu-și bucuria și pe rețelele sociale. Micuțul se numește Raul și le-a adus multe bucurii părinților săi.

Anișoara Balmuș

mamaplus

În data de 22 martie, interpreta Anișoara Balmuș își anunța prietenii de pe rețelele sociale că a născut o fetiță perfect sănătoasă. Melissa Maria i-a adus multe bucurii dar și provocări în cele nouă luni de când a venit pe lume. Cu siguranță, evenimentele interesante abia au început.

Cristina Lisnic

mamaplus

Mama a doi băieți și bloggerița Cristina Lisnic a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în data de 23 martie 2021 și spune că este o femeie împlinită și extrem de fericită. Miroslava este o fetiță foarte dulce și cuminte, iar mămica ei nu ezită să împărtășească cele mai frumoase momente cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Olga Busuioc

mamaplus

Tot în luna martie a anului 2021, celebra soprană Olga Busuioc a născut o fetiță, pe care a numit-o Sophia Marlen. Artista care ne duce faima țării pe marile scene ale operei internaționale este încântată de noul său rol de mamă. Olga se descurcă de minune, pentru că dragostea de mamă te ajută să găsești răspunsuri la orice întrebări.

Natalia Morari

mamaplus

Prezentatoarea TV, Natalia Morari, a adus pe lume un băiețel în data de 12 aprilie 2021. La cei 37 de ani ai săi, Natalia spune că s-a îndeplinit dorința ei cea mai mare de a fi mamă. Între timp, micuțul Rem i-a cucerit pe internauți cu zâmbetul său dulce.

Ionela Covali

mamaplus

Interpreta Ionela Covali și-a surprins admiratorii când a anunțat că este însărcinată, cu doar o săptămână înainte de nașterea propriu-zisă. Damir a venit pe lume în data de 11 mai, iar Ionela a menționat că mereu și-a dorit să fie o mamă tânără, fapt care s-a întâmplat. Află mai multe detalii despre experiența de mamă a Ionelei, în emisiunea Mama Mia.

Doina Stratan

mamaplus

În primele zile ale lunii iunie, bloggerița Doina Stratan a devenit mamă pentru a doua oară și a născut un băiețel.”Timur este un copil cuminte, dulce și mult așteptat”, spune tânăra mămică. Doina Stratan mai are o fetiță minunată de doar doi anișori, pe nume Alisa.

Anna Smolnițchi

mamaplus

În data de 4 iunie, chiar de ziua ei de naștere, jurnalista și bloggerița Anna Smolnițchi a devenit mămică a treia oară. La termenul de 38 săptămâni și 3 zile, Anna l-a adus pe lume pe al treilea său copil -un băiețel perfect sănătos de 4,300 g, care se numește Luca. Ea spune, cu o deosebită recunoștință în suflet, că a avut noroc de sprijinul și ajutorul medicilor, iar momentul în care a simțit pentru prima oară pielea bebelușului pe pielea ei a fost magic și unic.

Gloria Gorceag

mamaplus

Prezentatoarea TV și interpreta Gloria Gorceag a adus pe lume al doilea său băiețel în data de 22 iunie 2021. Gloria mărturisește că atunci când a aflat că așteaptă al doilea copil s-a avântat în noua etapă din viața ei cu brațele deschise și cu gânduri senine, spunându-și: ”Fie ce-o fi”.

”A fost un carusel de emoții, cu doi copii e dublu solicitant, dar în același timp, Oliver este un copil atât de senin, dulce și zâmbăreț, încât eu am înțeles din start că trebuie să mă bucur chiar și în zilele în care îmi este foarte greu. Leonardo, copilul nostru mai mare, ne-a demonstrat că poate fi un copil foarte cooperant, conștient și grijuliu, chiar dacă e un toddler de 3 ani și are crizele lui de plâns. Tot timpul, vizavi de frățiorul lui a arătat doar grijă și dragoste.”, ne-a povestit interpreta.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și