Ginecoloaga Silvia Agop: Sexul pentru sănătate e un mit, iar relația ocazională este o nebunie

 Ginecoloaga Silvia Agop: Sexul pentru sănătate e un mit, iar relația ocazională este o nebunie
0Shares

Silvia Agop, medic obstetrician-ginecolog susține că „noțiunea de sex pentru sănătare nu există,  este un mit”. În acest context, ginicoloaga nu recomandă relațiile ocazionale, întrucât ar putea avea anumite consecințe negative. „Sunt femei care nu au avut relații sexule de ani de zile și nu le afectează sănătatea”, a spus Agop, în cadrul unui interviu.

„Noțiunea de sex pentru sănătate nu există. Invers, ceea ce numesc femeile relația ocazională este o nebunie, ar putea avea anumite consecințe și atunci sănătatea e în ghilimele. 

Sunt boli sexual transmisibile. Ca să te pupi cu unu în ascensor, care s-o uitat în ochii tăi este o nebunie”, a spus Agop.

Aceasta a mai  adăugat: „Este un mit. Sunt femei care nu au avut relații sexule de ani de zile și nu le afectează sănătatea nici într-un mod.  Dacă partener nu este și au o constituție sexuală înaltă și au nevoie chiar să scoată tensiunea sexuală sunt alte modalități”.

Întrebată dacă femeia care nu se eliberează de tensiune sexuală devine mai nervoasă, ginicololaga a spus că „este o manifestare mai diferită, probabil scade din calitatea vieții, din implicarea ei profesională și restul. Dar oricum, atunci când tensiunea sexuală este mai înaltă, găsesc o modalitatea ca să o scoată.

Potrivit Silviei Agop, vârsta medie de debut a vieții sexuale este de la 16 ani,  iar după unele date după 18 ani.

0Shares