„Nu am fost iubită, am pierdut atâta timp”: Naforniță, dezvăluiri de după cortina celor 10 ani de căsătorie

 „Nu am fost iubită, am pierdut atâta timp”: Naforniță, dezvăluiri de după cortina celor 10 ani de căsătorie
0Shares

Valentina Naforniță a povestit detalii neștiute despre cei zece ani de căsătorie cu Mihai Dogotari și a dezvăluit cauzele care au dus la divorț. Soprana a menționat că a trăit, în minciună atât ea, cât și fostul soț. „A fost o relație toxică, dar din punctul meu de vedere, eu am fost vinovată că am acceptat să se întâmple lucrul acesta. Nu pot să condamn pe cineva, omul este așa cum este. Poate nu a fost fericit, poate nu m-a iubit niciodată și a încercat să mă iubească”, a spus aceasta, în cadrul podcastului „Titania”.

Naforniță s-a căsătorit, la vârsta de 23 de ani. Potrivit ei, nunta a fost foarte relaxantă și veselă.

„Tata se uita cu atâta admirație la mine, la nuntă. Dar nu știu, dacă era fericit pentru mine. Poate că m-am măritat devreme s-au că m-am măritat așa. Dumnezeu de multe ori mi-a arătat niște lucruri pe care eu, am decis să nu le văd, care erau chiar evidente. Lumea se uită la mine, Valentina tot bine. Totuși ești un om inteligent, cum poți să accepți astfel de lucruri, de atâtea ori.

Pentru tatăl meu asta, nu era bin. Eu țin minte, că m-am despărțit de câteva ori pe parcursul relației, la modul că sufeream tot eu. Eram abandonată.Prima oară când s-a întâmplat, tata a trecut cu vederea, iar a doua oară când s-a întâmplat, el mi-a zis înainte ca să mă împac: el o să vie la tine, tu nu accepta.

Dar eu am acceptat. Tata nu a fost fericit, pentru că el ca și bărbat știa unde se duce tot lucrul acesta. Greșești o dată, de două ori. Gata, nu mai ai scăpare. Omul este cum este”, a spsu Naforniță.

Întrebată, care au fost cauzele acelor despărțiri, până la divorțul propriu-zis, Naforniță a spus că a fost o relație toxică: 

„Din punctul meu de vedere, eu am fost vinovată că am acceptat să se întâmple lucrurile acesta cu mine. Nu pot să condamn pe cineva. Poate nu a fost fericit, poate nu m-a iubit niciodată și a încercat să mă iubească. Nu știu care a fost cauza.

Când eram la niversitate, noi eram împreună, după care ne-am despărțim, pentru că el era cu altcineva. Eu mereu eram singură și iarăși se întorcea la mine, iarăși ne despărțeam pentru că era cu altcineva. Eu am acceptat chestiile astea să se întâmple. Bine, o dată, dar două-trei, deja spune clar ce se întâmplă. Asta a fost toxic. Probabil, eu am crezut că asta e un lucru normal, că așa lumea trăiește. Îmi era frică poate. Posibil educația asta pe care o avem noi de acasă, biserică: ce-o să spună lumea, mama.

Soprana a spus că fostul soț a venit cu ideea ca să se căsătorească, iar ea inițial a refuzat o cerere. 

„Mi-a cerut mâna și era total neașteptat. Chiar am închis cutia. El a crezut că m-am emoționat. Eu am fost la modul, stai un pic, noi de abia ne-am împăcat și încă nu știu.

Noi, niciodată nu ne-am certat, nu ne-am așezat să vorbim. Lucrurile se întâmplau de la sine. Iertările și înțelegerea asta că altfel nu se poate erau de la sine. Timp de discuție este mereu. Au fost momente foarte faine, în care discutam, dar parcă nu despre noi și lucrurile esențiale. Nu știu de ce.

Spre exemplu, niciodată nu-l întrebam de ce ai hotărât să faci asta, ce îți plăcea mai mult cu oarecare tipă, ce ți-a plăcut mai mult la ea. Era să facem aniversarea de 10 ani, dacă nu divorțăm. Dar noi de fapt am divorțat când trebuia să aniversăm”.

Naforniță a regretă că acești ani nu și-a dat singură ei șansă, întrucât a avut foarte multe oportunități. 

Nu am fost iubită în viața aceasta, așa cum merită un om să fie iubit. Fiecare om merită să fie iubit”.

Totul a fost un fel de minciună. El s-a mințit că mă iubea. Nu ai cum să te comporți așa cu un om dacă-l iubești. Eu am impresia că a fost o minciună și din cauza asta cred că a fost o pierdere de timp.

Eu nu am suferit în acești ani. Noi am fost fericiți în minciună”.

Valentina Naforniță și Mihai Dogotari au divorțat, după 18 ani de relație.

0Shares