Elvis Presley era homosexual? Ce actor celebru a spus asta

 Elvis Presley era homosexual? Ce actor celebru a spus asta

Regretatul muzician Elvis Presley, care a murit în anul 1977, ar fi fost homosexual. Cel puțin asta era părerea și temerea bunului său prieten Marlon Brandon, actor care s-a stins din viață în 2004, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Au suspinat milioane de femei din lume după ei! Marlon și Elvis au fost adevărate sex-simboluri la vremea lor. Erau și buni prieteni, care obișnuiau să își împărtășească toate secretele.

Elvis Presley a fost descris de Marlon Brando ca fiind „închis în sine”,  într-o perioadă dificilă a vieții sale. Actorul credea că celebrul cântăreț era gay și că îi era teamă să își recunoască orientarea sexuală.

Marlon Brando a avut o legătură strânsă cu Elvis Presley de-a lungul anilor. Ambii bărbați au avut o corespondență secretă cu o femeie pe nume Carmen Montez, potrivit unei cărți a autorului Gary Lindberg, intitulată „Brando on Elvis: In His Own Words” .

În această carte au fost publicate, pentru prima dată, scrisorile secrete ale lui Brando trimise lui Montez de-a lungul anilor 1960 și 1970. Montez era prietenă cu Elvis și Brando, dar și cu alte vedete de la Hollywood. Și una dintre scrisorile lui Brando către Montez a detaliat îngrijorarea lui pentru Elvis, în februarie 1969.

Brando i-a scris lui Montez că „se pare că Elvis chiar nu mai are chef să vorbească cu nimeni”. Această scrisoare a venit după afirmațiile că Elvis ar fi fost atacat cu sălbăticie de către indivizi necunoscuți – membri ai unei bande care au încercat și să-l răpească.

El a spus: „Știu că e închis în casă și știu că a primit biletul pe care l-am lăsat, dar nu a răspuns. Nu cred că Pris [Priscilla] va reuși să îl liniștească. Adică să intre sub pielea lui.” Brando a continuat să o critice pe soția lui Elvis, Priscilla Presley (77 de ani), pentru că nu și-a susținut soțul, atunci când avea nevoie de ea cel mai mult.

„Cred că se teme că este un homosexual latent”

În scrisoare, Marlon Brando a vorbit despre o ceartă care avusese loc între Priscilla și Elvis din ultimele luni. Actorul era de părere că ea l-ar fi putut face să treacă peste această traumă, dacă și-ar fi dat cu adevărat silința: „Tocmai a început să se regăsească ca bărbat, iar o soție răbdătoare și înțelegătoare ar fi putut face minuni”.  Marlon a susținut că Elvis ar putea găsi alinare lângă o altă femeie.

Însă, deși și-a înșelat soția în, Brando era sigur că Elvis nu ar face din nou asta: „Parțial din moralitate și parțial din frică, nu se va întoarce la o altă femeie și pare să se teamă de alți bărbați”.  Aici, Marlon a început să facă aluzia că Elvis Presley s-ar fi îndoit de propria sa sexualitate. „El se agită în sinea sa, pare că se teme de el însuși. Uneori, cred că se teme că este un homosexual latent”.

Validitatea acestor scrisori scrise de mână au fost puse la îndoială de unii fani, însă editorul Calumet Editions susține că are dovezi că articolele sunt autentice.

 William J Mann a scris despre viața lui Brando în biografia „The Contender”. În acest volum, el a dezvăluit că actorul a avut relații cu femei , dar și cu bărbați. „Când se trezea, primul lucru la care se gândea dimineața era: „Cu cine mă duc azi?” , chiar dacă o femeie dormea ​​lângă el”, a scris Mann despre Brando.

Mann a adăugat că Brando „s-a culcat cu bărbați” în timp ce era la Academia Militară Shattuck.

 „Relația nu avea nimic extraordinar; jocul sexual între cadeții de la școlile militare nu era ceva neobișnuit”. Brando însuși a spus odată: „Să spunem că sexul nu are sex”.

Marlon nu a fost prima persoană care a făcut comentarii despre sexualitatea lui Elvis de-a lungul anilor. Și Gerald Peters, șoferul și prietenul lui Elvis, a avut ceva de spus.

De asemenea, a făcut aluzie la sexualitatea ambiguă a vedetei,: „Deși o iubea mult pe Priscilla, prefera compania bărbaților”. El a subliniat, de asemenea, cât de mult îi plăcea lui Elvis să iasă cu anturajul său mare de prieteni: The Memphis Mafia.

Biograful lui Elvis, Kathleen Tracy, a susținut, de asemenea, că Regele și-ar fi rugat, uneori, cel mai bun prieten, actorul Nick Adams, să rămână cu el peste noapte. Adams este cel mai bine cunoscut pentru că a avut o aventură cu James Dean.