Top 5 metode inedite de a-ți decora casa, cu poze

 Top 5 metode inedite de a-ți decora casa, cu poze

Cu toții avem în casă o poză, două înrămate, – uneori chiar în rame cu adevărat deosebite – și sigur avem un album cu poze iubite de la nuntă sau din copilărie. Dar știai că pozele pot fi folosite și în alte feluri pentru a decora casa, scrie SHOK.md cu referire la click

1. Poze agățate pe sfoară

Fie că alegi să-ți decorezi astfel o bibliotecă sau bucătăria, pozele prinse cu cleștișori de lemn pe o sfoară finuță sunt un mod grozav de a-ți decora casa și de a-ți etala pozele.

2.Vision board

Ai nevoie doar de câteva poze cu locurile, obiectele sau persoanele preferate pentru a crea un aranjament deosebit pe un panou din plută înrămat care te va face să zâmbești de fiecare dată când îl privești!

3. Aranjament cu instalație luminoasă pe perete

Ai nevoie de un șirag de beculețe în culoarea preferată și bandă dublu-adezivă pentru fixare, și poți crea ceva cu adevărat deosebit pentru a-ți pune amintirile cele mai iubite la loc de cinste – cum ar fi o inimioara luminoasă cu poze.

4. Poze atârnate din tavan

Această modalitate de a etala pozele poate fi folosită și la decorarea unei săli de evenimente, nu doar în casă. Ai nevoie de câteva sfori sau șiraguri de cristale de lungimi diferite și bandă dublu-adezivă sau un perforator pentru a prinde pozele de sfori, și apoi sforile de tavan sau lustră.

5. Copăcel cu poze

Pentru o doză de energie, poți prinde pozele pe un copăcel pe care să-l orientezi cum dorești. Această metodă conferă o senzație de mișcare și dinamism, ideală pentru persoanele care doresc să dea o notă de vitalitate în casă.

Maria Palade

https://shok.md/