5 obiceiuri matinale ca să-ți începi ziua fantastică

 5 obiceiuri matinale ca să-ți începi ziua fantastică

O zi bună se cunoaște de dimineața? Corect! Eu am cinci obiceiuri matinale care ne ajută sa fim plini de energie toată ziua .Emoțiile pe care le vei trăi dimineața te vor face să oferi tot ceea ce ai mai bun în timpul zilei, scrie www.kudika.ro  

Bea un pahar cu apă

Să bei apă după ce te trezești este o actiune sănătoasă pentru corpul tău. Acest gest are numeroase efecte pozitive: iți pune în mișcare metabolismul, te hidratează, elimină toxinele din corpul tău și îți alimentează creierul. Ba chiar poți mânca mai puțin din cauza lichidului pe care tocmai l-ai baut. Vei avea mai multa energie pentru ziua respectivă.

Gândește-te la lucrurile care te fac să te simți fericit

Dacă lucrurile care te pot face fericită încă lipsesc în viața ta, iți poți imagina ca le ai. Emoțiile pe care le vei trăi te vor face să dai tot ceea ce ai mai bun în timpul zilei. Punând accentul pe lucrurile care iți sporesc bucuria interioară îți vei picta ziua în culori vesele. Acest lucru îți va oferi motivațir de a-ți urma visele și de a începe fiecare zi cu entuziasm.

Stabilește-ți intențiile pentru ziua respectivă

Practicarea vizualizării în interiorul unei bule luminoase este o modalitate excelentă de a te proteja de energiile negative din jur. Acest lucru iți va oferi liniște interioara, încredere și concentrare pe tot parcursul zilei!

Practică recunoștința

Acest lucru poate avea un impact major pe tot parcursul zilei, în special în interacțiunile cu ceilalți.

Amintește-ți visele

Visele sunt uși prin care subconștientul tău vrea să se conecteze cu tine. Acestea conțin mesaje care îți oferă o perspectivă mai largă asupra vieții tale.Chiar daca visele tale pot fi un pic înfricoșătoare, găsește mesajele ascunse.

Maria Palade

https://shok.md/