(VIDEO) „Relația noastră a luat o altă întorsătură”: Nina Crețu, dezvăluiri în premieră despre despărțirea de Renato Usatîi

 (VIDEO) „Relația noastră a luat o altă întorsătură”: Nina Crețu, dezvăluiri în premieră despre despărțirea de Renato Usatîi
8Shares

Modela Nina Crețu a anunțat că relația sa cu politicianul Renato Usatîi „a luat o altă întorsătură”. Modela nu a precizat ce înseamnă asta, dar a menționat că „este singură acum”, scrie UNIMEDIA.

Anunțul vine chiar în prag de alegeri prezidențiale pentru care se pregătește politicianul Renato Usatîi. Nu se știe dacă decizia are vreo legătură cu activitatea politică a acestuia.

„Relația noastră a luat o altă întorsătură… Sunt singură acum”, i-a spus Nina fratelui său, actorului Emilian Crețu.

În noaptea de revelion dintre anii 2021 și 2022, Nina Crețu a fost alături de Renato Usatîi, în Spania. Puțin după miezul nopții, modelul a postat pe pagina sa de Instagram câteva poze lângă brad, în care apare în brațele cunoscutului politician.

În toamna lui 2023, Renato Usatîi a împlinit 45 de ani, iar când a suflat în lumânări, milionarul Gabriel Stati, invitat la sărbătoare, a strigat că dorința secretă a politicianului este „să se însoare cu Nina”.

La începutul lui 2023, relația dintre cei doi părea că a trecut la un alt nivel. „Cu domnișoara Nina este totul ok, cum o cer în căsătorie vă invit vornicel, vă anunț neapărat”, a spus Renato Usatîi atunci.

8Shares

Aura Mereuta

https://shok.md