(VIDEO) „Strigă tare, schimbă totul”: Satoshi a lansat o nouă piesă dedicată tinerilor

 (VIDEO) „Strigă tare, schimbă totul”: Satoshi a lansat o nouă piesă dedicată tinerilor
0Shares

Satoshi a lansat piesa „Strigă”, o melodie care a captat imediat atenția publicului datorită mesajului său profund pentru tânăra generație, care este îndemnată să facă o schimbare, scrie SHOK.md.

„Strigă” nu este doar o melodie, ci o chemare la acțiune. Satoshi abordează teme precum responsabilitatea și empatia, subliniind cum fiecare cuvânt pe care îl rostim poate avea un impact semnificativ asupra celor din jur. Prin versurile sale, artistul inspiră o schimbare de mentalitate: fiecare dintre noi are puterea de a contribui la un mediu mai pozitiv și mai empatic.

Piesa „Strigă” este extrasă din noul album „SPORT”, care va fi lansat pe 17 Octombrie”, a scris Satoshi pe YouTube.

„Lumea îți cade la picioare/ Doar după ce ajungi tu însuți la pământ/ Și-l uzi cu lacrimile tale/ O să cunoască fiecare, Drapelul tău, căci l-ai cusut în timp/ Cu sânge și sudoare/ Hai!”, sunt doar câteva versuri din noua melodie a lui Satoshi.

Interpretul a reușit și de această dată să ajungă la inimile fanilor săi, iar publicul s-a arătat fascinat de noua apariție a artistului:

„Este genial cum Satoshi reușește să pună în textele sale, destul de simple, un sens atât de profund”.

„În momentele cele mai grele apare o piesă de la Satoshi”.

„Mulțumesc pentru că îmi reamintești cu fiecare piesă că totul va fi bine”.

„Am lăsat jălea”.

Satoshi și Irina Rimes au lansat în luna iunie piesa – „Bate, vântule”.
Satoshi v-a cânta la concertul Irinei Rimes – „Descântatele” de pe „Arenele Romane” pe data de 28 septembrie.

Satoshi și-a dat întâlnire cu fanii în treafic: „Mergi noaptea prin oraș ascultând noua piesă a lui Satoshi și în mașina de alaturi e chear el”.

La începutul lunii Septembrie, Satoshi a lansat o nouă piesă – „Cel mai probabil” cu un mesaj profund pentru cei ce au trăit într-o familie toxică și abuzivă.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md