9 celebrități, care nu își vor lăsa averea copiilor. Daniel Craig: „Ideea de moștenire este dezagreabilă”

 9 celebrități, care nu își vor lăsa averea copiilor. Daniel Craig: „Ideea de moștenire este dezagreabilă”

Au averi uriașe, dar au decis că moștenitorii lor nu vor primi niciun ban. Actori și actrițe de la Hollywood, prezentatori tv sau chefi celebri se numără printre celebritățile care au luat o astfel de hotărâre, scrie SHOK.md cu referire la peroz.

Daniel Craig, Ashton Kutcher și Mila Kunis, Gordon Ramsay sunt câteva dintre vedetele care nu consideră corect ca fiii sau fiicele lor să beneficieze de averea pentru care ei au muncit foarte mult pentru a o strânge.

Ashton Kutcher și Mila Kunis

Ashton Kutcher și soția sa, Mila Kunis, nu plănuiesc să le lase averea lor celor doi copii, Wyatt și Dimitri.

„Nu le creez un fond de rezervă. Vom sfârși prin a da banii noștri fundațiilor de caritate. Copiii mei duc o viață cu adevărat privilegiată și nici măcar nu știu asta. Și nu o vor ști niciodată, pentru că aceasta este singura pe care o vor cunoaște … Dacă vor să înceapă o afacere și au un plan de afaceri bun, voi investi în ea, dar nu pe încredere”, a declarat Ashton în cadrul podcast-ului „Armchair Expert” al lui Dax Shepard.

 

Daniel Craig

Daniel Craig nu le va lăsa copiilor săi niciun ban din averea lui de 125 de milione de dolari. Actorul care-l interpretează pe James Bond a declarat că „ideea de moștenire este dezagreabilă”, potrivit The Independent.

Daniel Craig găsește conceptul lipsit de gust și a mărturisit că „filozofia mea este să-i cheltuiesc sau să-i donez până la sfârșitul vieții”.

„Nu vreau să las sume mari de bani generației următoare”, a declarat Daniel Craig pentru Saga Magazine.

Daniel Craig are 52 de ani și doi copii. O fată cu actrița Rachel Weisz și o fiică, Ella (28 ani), din mariajul anterior cu Fiona Loudon.

„Nu este o veche zicală conform căreia dacă mori un om bogat, ai eșuat?”, mai spunea Craig.

"Don't be shit!" Daniel Craig's advice for the next James Bond

Elton John

„Este groaznic să le dai copiilor o lingură de argint”, a spus Elton în timpul unui interviu acordat Daily Mirror. „Băieții au o viață incredibilă, nu sunt copii normali, nu mă prefac că sunt. Dar trebuie să existe o aparență de normalitate, un anumit respect față de bani, un anumit respect față de muncă.”

Elton și soțul său, David Furnish, sunt părinții unor băieți gemeni și se estimează că au o avere de aproape 500 de milioane de dolari.

Elton John tour announcement

Jackie Chan

„Dacă va fi capabil, își va putea câștiga singur banii. Dacă nu, atunci îmi va irosi banii”, a declarat actorul despre cei doi copiii ai săi, la Channel NewsAsia.

Li-Ning show, Runway, Autumn Winter 2020, Paris Fashion Week Men's, France - 18 Jan 2020

George Lucas (Star Wars)

George Lucas a făcut o avere din „Războiul Stelelor” și a dezvăluit recent că intenționează să doneze majoritatea banilor săi pentru educație. Averea sa netă ar depăși 6 miliarde de dolari.

„George Lucas și-a exprimat intenția … de a dona majoritatea veniturilor în  eforturi filantropice”, a declarat un purtător de cuvânt pentru The Hollywood Reporter, potrivit Just Jared.

 „Îmi dedic majoritatea averii mele îmbunătățirii educației. Este cheia supraviețuirii rasei umane. Trebuie să ne planificăm viitorul colectiv – iar primul pas începe cu instrumentele sociale, emoționale și intelectuale pe care le oferim copiilor noștri. Ca oameni, cel mai mare instrument pentru supraviețuire este capacitatea noastră de a gândi și de a ne adapta – ca educatori, povestitori și comunicatori, responsabilitatea noastră este să continuăm să facem acest lucru.”

Exclusive - BAFTA Cymru Awards, Cardiff, Wales, UK - 25 Oct 2020

Sting

„Le-am spus că nu vor rămâne mulți bani pentru că eu și soția mea îi cheltuim! Avem o mulțime de angajamente. Tot ce vine cheltuim, așa că nu mai rămâne mult. Cu siguranță nu vreau să le las fonduri de rezervă. Trebuie să lucreze. Toți copiii mei știu asta și rareori îmi cer ceva, ceea ce eu chiar respect și apreciez. Evident, dacă ar avea probleme, i-aș ajuta, dar nu am fost niciodată nevoit să fac asta. Au etica muncii care îi face să-și dorească să reușească pe propriul lor merit”, a recunoscut Sting pentru Daily Mail.

iHeartRadio LIVE With Sting At The iHeartRadio Theater Los Angeles

Gordon Ramsay

„Categoric banii nu vor ajunge la ei. Și nu spun asta cu răutate. Am luat această decizie pentru a nu-i răsfăța. Singurul lucru pe care l-am agreat cu Tana este că vor primi  25% depozit pentru un apartament, deci nu întreaga sumă. Am fost foarte norocos, având aceasta carieră din ultimii 15 ani în SUA. Serios, am câștigat o avere și am fost foarte norocos, așa că respect tot ce am”.

*EXCLUSIVE* British celebrity chef Gordon Ramsay pictured showing his toned physique in a black t-shirt while seen leaving his Lucky Cat restaurant with a mystery lady friend and getting into his awaiting chauffeur-driven Range Rover!

Simon Cowell

„Voi lăsa banii probabil unei organizații caritabile care să ajute pentru copiii și câinii. Nu cred în trecerea averii de la o generație la alta. Moștenirea trebuie să fie oportunitatea pe care le-o dai oamenilor astfel încât să poată face bine mai departe, timpul pe care îl acorzi, faptul că dai mai departe ceea ce ai învățat la rândul tău”, a spus realizatorul tv britanic.

 

'America's Got Talent' TV show, Los Angeles, California, USA - 14 Sep 2021

Maria Palade

https://shok.md/