(video) A trecut prin abuz, bulimie, anorexie și depresie. Ana Daud: „Mi-a zis – ca să devii o actriță de succes trebuie să sugi multe p*li”

 (video) A trecut prin abuz, bulimie, anorexie și depresie. Ana Daud: „Mi-a zis – ca să devii o actriță de succes trebuie să sugi multe p*li”
0Shares

A trecut prin grele încercări încă din adolescență. Este vorba despre Ana Daud, care la vârsta de 13 ani  a suferit un abuz sexual, a trecut prin bulimie, anorexie și depresie, dar „a ieșit la lumină”. Aceasta a dezvăluit în cadrul proiectului „Monolog” că avea un gol în suflet pe care voia să-l umple cu mâncare”. Femeia ar fi avut gânduri suicidale, întrucât suferea foarte mult și îi era rușine să se adreseze la un specialist, relatează SHOK.md.

La vârsta de 13 ani Ana a început să facă cursuri de actorie.

„Într-o seară, după cursuri, profesorul de actorie mi-a spus că o să avem un proiect fain și vrea ca să fac parte din el. Era vorba despre o scenă, care trebuia filmată pe malul unui lac, la lumina lunii. Trebuia să mergem cu toată grupa la Ghidighici pentru a filma scena.

Mă visam actriță cunoscută și am acceptat provocarea. Când am venit, l-am văzut doar pe el. Mi-a zis că toată grupa este deja plecată și o să mergem împreună. Eu eram foarte entuziasmată, întrucât mi-a spus că mergem să-l vizităm pe Emil Loteanu. Am fost la Loteanu acasă, era și soția lui. La întrebarea mea unei grupa, el mi-a spus că sunt pe malul iazului, pregătesc platoul.

Eu parcă începeam să am îndoieli, nu știam ce se întâmplă. Foarte mult alcool a servit acolo, înspre seară am ajuns pe malul lacului și mi-am dat seama că a fost o farsă, nu era nici o grupă acolo. Am început a tremura. Am avut norocul că a servit foarte mult. În seara aceea, el a început să-mi spună ce înseamnă fii actriță: „Ca să devii o actriță de succes trebuie să faci multe jertfe și să sugi multe p**li”.

La un moment dat, după toată teroarea ceea, discuțiile sexuale, el a adormit. Dimineața, profesorul s-a sculat și a rămas șocat că noi doi suntem în mașină. Eu i-am zis să mă ducă acasă, dacă nu, o să pățească rău. Imediat după situația aceasta,  parcă ceva s-a rupt din mine, simțeam un gol interior care trebuia să fie umplut cu ceva. Cumva mi-a venit în ajutor mâncarea. Dar eu nu vroiam să mă îngraș, așa că vomitam”. 

 Ana Daud a avut momente când cheltuia 100-200 euro pe zi pentru mâncare, dar nu-și satisfăcea cu nimic pofta. A avut perioade când mânca un măr și după îl vomita, pentru că nu-și suporta corpul. Actrița înțelegea că nu e bine ce se întâmplă, dar îi era rușine să ceară ajutor. 

„Am căzut în stare de depresie, nu ieșeam din casă, nu mâncam. În acea perioadă am început să am și anorexie. Am slăbit până la 48 de kilograme și mi s-a oprit ciclul. Eu am început să merg la spital, medicii mi-au dat hormoni ca să se pornească din nou aceste procese, am început a pune kilograme pe mine, iarăși s-a început perioada aceasta cu bulimia. A fost un cerc vicios până la 25 de ani. 

Fiind în acea stare, că eram copil, cheltuiam foarte mulți bani pe mâncare, că nu puteam să mă opresc să mănânc, mă simțeam foarte singură. Au fost momente când mă gândeam, poate trebuie să-mi tai venele, să mă arunc de pe un pod. Era un chin mare pentru mine, dureros și rușinos. Îmi era frică să nu afle părinții sau cineva de la școală”.

Femei a spus că un membru din familie a început să suspecteze că ceva e în neregulă cu ea, dar nu a recunoscut.

„Bulimia a durat 12 ani. După 25 de ani am depășit problema cu anorexia. Eu puteam să mănânc tot ce-mi doresc. Chiar dacă am trecut prin acel abuz, visul meu de actorie a rămas viu în sufletul meu. Am mers la Barcelona ca să-l realizez”. 

Vezi mai multe în video de mai jos.

0Shares