Ce spune Arsenie de la O-Zone despre fostul coleg, Dan Bălan: „Dacă îmi cereai mai multe defecte, mai spuneam”

 Ce spune Arsenie de la O-Zone despre fostul coleg, Dan Bălan: „Dacă îmi cereai mai multe defecte, mai spuneam”
0Shares

Arsenie Todiraș ex- O-Zone, în vârstă de 38 de ani, a acceptat provocarea sosurilor iuți în emisiunea lui Măruță de la Pro TV. După o perioadă în care a stat departe de camerele de filmat, acesta a făcut declarații neașteptate în direct la TV, scrie SHOK.md.
Solistul, care acum se bucură de mare succes în Rusia, a trebuit să răspundă provocărilor lui Măruță, iar una dintre ele a fost să identifice trei defecte ale fostului său coleg de trupă, Dan Bălan, scrie libertatea.

Întrebat în emisiunea lui Măruță care sunt trei defecte ale lui Dan Bălan, Arsenie a declarat:

„Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos”. „Dacă îmi cereai mai multe defecte, mai spuneam, dar ai cerut trei. Mai avea”, a glumit el.

În 2013, în documentarul „Între fenomen și realitate”, despre destrămarea trupei O-Zone, Dan Bălan spunea. „Puțini știu că luni bune am mâncat numai pâine cu roșii și smântână.

Iată, însă, că vine un manager și ceilalți doi, care au primit totul de-a gata, și spun că ei vor să controleze tot. Dumnezeu cu dânșii, eu i-am iertat de mult”. Ulterior, Arsenie a spus: „Am rămas surprins neplăcut, contrariat chiar, de confesiunile fostului nostru coleg din trupa O-Zone, Dan Bălan, pe care acesta le proferă în pretinsul film documentar. Nu doresc în niciun fel să polemizez cu Dan, măcar și din motivul că insinuările lui nu sunt probate. Doresc doar să-mi expun poziția în câteva chestiuni de principiu”, a spus atunci artistul.
Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș au cunoscut un succes fantastic cu trupa O-Zone, piesele lor ocupând primele locuri atât în topurile muzicale românești, cât și în cele moldovenești și internaționale. Acum 13 ani, formația s-a destrămat.

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/