(foto) Unde a ajuns povestea de iubire dintre Natalia Morari și Veaceslav Platon: Mesajul lăsat de jurnalistă pentru cel „care a schimbat totul în viața lor”

 (foto) Unde a ajuns povestea de iubire dintre Natalia Morari și Veaceslav Platon: Mesajul lăsat de jurnalistă pentru cel „care a schimbat totul în viața lor”
0Shares

Fiul Nataliei Morari și a lui Veaceslav Platon, Rem a împlinit astăzi, un anișor. Cu această ocazie, jurnalista a venit cu un mesaj pe o rețea de socializare, în care și-a declarat iubirea.

„Un an de tine. Tu ai schimbat absolut tot în viața noastră, îți mulțumesc.  Tot ce îți doresc azi – să ai mereu cer senin, ceea ce merită toți copiii azi și mereu. Mulțumesc că ne-ai ales”, a scris Natalia pe Instagram, în dreptul imaginii, unde apare alături de fiul său.

Imaginea cu Rem a adunat peste o mie de aprecieri, în doar două ore.

 

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La sfârșitul lunii iulie, Veaceslav Platon a publicat, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. A doua zi, administratorul paginii a scris că imaginea a fost publicată din eroare.

Pe 8 septembrie, Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

0Shares